In de buurt niet zo veel eetgelegenheden, dus kozen we voor dit restaurant omdat we in de buurt logeerden.
Vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Ook het meisje van de bediening was zeer vriendelijk. Ouderwetse gezelligheid in de zaak.
Zo goed als alle tafels bezet in de ruimte waar wij zaten, maar ondanks de drukte bleven de mensen rustig en attentvol.
We kozen voor een fijnproeversmenu, waarbij we telkens nog konden kiezen uit verschillende gerechten.
Bij het aperitief een klein schoteltje met fijne vleeswaren. Dat smaakte.
De (eerder wakke) garnaalkroketten werden povertjes geserveerd in een kommetje met wat gefrituurde peterselie en (teveel) cocktailsaus.
We aten een visbrochette met oven-aardappeltjes. De gamba's waren erg lekker, de witte vis was vrij goed, de zalm eerder droog. De aardappelen smaakten wel, maar waren te gaar. Een fantasieloos slaatje begeleidde het gerecht.
Als dessert kozen we voor de Koffie Ter Spinde. We verwachtten een klein dessertbordje hierbij. Enkel een veel te vloeibare advocaat met een toef slagroom kwam onze richting uit.
We hebben voldoende gegeten, maar van verfijning is hier zeker geen sprake.
De dag voordien aten we in een echt klasserestaurant. Daar betaalden we niet zoveel meer dan in deze brasserie. Dus was de vergelijking snel gemaakt...