“Voor herhaling vatbaar!”
Beoordeling van De Velddreef

De Velddreef
Geclassificeerd als nr. 5 van 24 Restaurants in Jabbeke
16 juli 2023 beoordeeld

vorige week geweest, gezellig buiten zitten op terras (ook speeltuin aanwezig), ook aangenaam binnen met het vlinder thema. Lekkere en grote gerechten, Voor herhaling vatbaar!

Gezellig interieur, druk bezochte zaak, vriendelijke bediening, verse en lekkere gerechten en drankjes. Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2023

30 juni 2023 beoordeeld

Datum van bezoek: december 2022
21 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens ons verblijf in b&b de loverlij hier 2x gegeten en het was echt super,eigenaar en personeel heel vriendelijk en over het eten kan ik het heel kort houden.genieten genieten en nog is genieten

Datum van bezoek: mei 2023
7 augustus 2021 beoordeeld

De Bouillabaisse, vispannetje & lekkerste ooit gegeten gratin patatjes hebben wij thuis met smaak opgegeten...Bij afhalen krijg je zelfs een brief mee hoe men de gerechten moet opwarmen...

Datum van bezoek: juli 2021
1 augustus 2021 beoordeeld

Lekker gegeten op het terras met een vriendelijke bediening.
Een aanrader zeker wat betreft prijs - kwaliteit.
Ben je in de buurt zeker eens doen 😉

Datum van bezoek: juli 2021

Reizigers die De Velddreef bekeken, bekeken ook

Jabbeke, West-Vlaanderen

In De Velddreef geweest? Deel je ervaringen!