“Top locatie”
Beoordeling van tannine & cusine

tannine & cusine
Geclassificeerd als nr. 12 van 24 Restaurants in Jabbeke
26 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Absolute rust! Een toplocatie met een buitengewoon prettige ontvangst. De kamers zijn zeer ruim en uitermate verzorgd. Zeer zeer aangenaam. Je kunt er genieten van een aangename maaltijd en ‘s morgens van een zeer verzorgd ontbijt! Lekker. Dit is een aanrader om het Brugse interland te ontdekken en tot u te laten komen! Heerlijk adresje.

Datum van bezoek: november 2017

19 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie in het groen .
Zeer lekkere keuken ,wij kozen voor het 4 gangenmenu . Elk gerecht was top. Alles aangevuld met zeer lekkere Duitse wijnen .
Zeer vriendelijke bediening door gastvrouw en sommelier Hilde
Mooie hotelkamers en vakantiehuisjes in het groen . Kindvriendelijk

Datum van bezoek: augustus 2017
1 oktober 2016 beoordeeld

We hebben bij Tannine & Cuisine een weekendje geboekt met de kleinkinderen. We verbleven in een zeer ruim huisje waar alles wat je nodig hebt aanwezig was. Het was perfect in orde en héél netjes.
Wij namen de formule met ontbijt inbegrepen. Het ontbijt werd geserveerd in de gezellige veranda aanbouw. We hadden van alles ruimschoots voldoende. Een heel vlotte en supervriendelijke bediening van de gastvrouw.
Met kindjes is dit zeker een aanrader !

Datum van bezoek: september 2016
29 september 2016 beoordeeld

Wij verbleven er een weekendje met mijn ouders en onze 2 kinderen en hebben er een super weekend beleefd! Heel mooi gerenoveerde woningen waar je tenminste plaats hebt om te bewegen. De kinderen konden rustig buiten spelen terwijl wij genoten van een aperitief op het terras. Heel vriendelijk onthaal door Hilde die dit fantastisch doet! Wij maakten gebruik van de formule met ontbijt en ook dit was pico bello! Vers gebakken broodjes, eitjes naar wens, vers fruitsap, yoghurt fruit en overheerlijke verse marmelade! Wij komen zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: september 2016
2 februari 2016 beoordeeld

Wijnen waren excellent maar duur. Het voedsel dat in de borden lag was werkelijk voedsel, dus absoluut geen hoogstandje maar in essentie een buikvuller, meer niet. Mevrouw kan het goed zeggen maar we betaalden met ons 4 venveel als in Ter Leepe voor een slaatje met pata negra, kalfsblanquette en een ijsje van Carte d'or.
We zijn erin geluisd omwille van de Prosper Montagnéprijs welke mevrouw had ontvangen. A bad day.

Datum van bezoek: april 2015
Sofie100120, Eigenaar van tannine & cusine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2016

Beste,

U bent duidelijk nooit bij ons te gast geweest. Wij hebben de laatste 5 jaar geen salade Pata Negra, Kalfsblanquette noch carte d'or ijs geserveerd.

We wensen u verder veel genot in het schrijven van hopelijk echte recenties in echte restaurants.

Inmiddels groeten we u vriendelijke

Hilde en Wim

Reizigers die tannine & cusine bekeken, bekeken ook

Jabbeke, West-Vlaanderen

In tannine & cusine geweest? Deel je ervaringen!