US$Ā 103
PricelineUS$Ā 103
Hotels.comUS$Ā 100
ZenHotels.comUS$Ā 106
Beoordeeld op 4 april 2022

Prachtige ontvangstruimte en vriendelijk personeel. Nette kamer. Ideale locatie, in de nabijheid van openbaar vervoer, tram, bus. Lekker gevarieerd en verzorgd ontbijt, vers en een ruime keuze.
Een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 31 januari 2022

Ibis de Panne was een perfecte uitvalsbasis basis voor een geweldige strandwandeling . Vriendelijk personeel en prima verzorging . Ik wil hier maar al te graag weer eens naar toe. Je moet als je in januari gaat er rekening mee houden dat er weinig vertier is. Maar daar kwam ik niet voor.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 8 december 2021

Ligt vlakbij het bruisende hart van De Panne. De ontvangst is heel vriendelijk. De kamer is net ruim genoeg, toch voor de tijd die je er in doorbrengt. Mooie ontbijtruimte en lekker uitgebreid ontbijt.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 8 december 2021

Het was reeds de 2de maal dat wij in dit hotel verbleven. Prima onthaal, de beschikking over een goede ondergrondse parking (wat een groot pluspunt is), wij kregen wellicht de grootste kamer in het hotel, een lekker ontbijt, wat wil een mens nog meer. Tot de volgende keer. Oh ja, om in te loggen bij de wifi was er een probleempje. Geen nood echter, dat werd echter zeer snel vakkundig opgelost!

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 8 november 2021

De kamers zijn mooi en goed onderhouden. Er is een ruime keuze bij het ontbijt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt op wandelafstand van de zeedijk en ligt ook gunstig als vertrekpunt om de streek te verkennen.

Datum van verblijf: november 2021