Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 103
ibis
US$ 103
Expedia.com
US$ 100
PricelineUS$ 103
Hotels.comUS$ 100
ZenHotels.comUS$ 106
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (732)
Beoordelingen filteren
732 resultaten
Waardering van reizigers
203
357
131
27
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
203
357
131
27
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 732 beoordelingen
Beoordeeld op 4 april 2022

Prachtige ontvangstruimte en vriendelijk personeel. Nette kamer. Ideale locatie, in de nabijheid van openbaar vervoer, tram, bus. Lekker gevarieerd en verzorgd ontbijt, vers en een ruime keuze.
Een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank debrauwerepl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 januari 2022

Ibis de Panne was een perfecte uitvalsbasis basis voor een geweldige strandwandeling . Vriendelijk personeel en prima verzorging . Ik wil hier maar al te graag weer eens naar toe. Je moet als je in januari gaat er rekening mee houden dat er weinig vertier is. Maar daar kwam ik niet voor.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank jwnoppert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 december 2021

Ligt vlakbij het bruisende hart van De Panne. De ontvangst is heel vriendelijk. De kamer is net ruim genoeg, toch voor de tijd die je er in doorbrengt. Mooie ontbijtruimte en lekker uitgebreid ontbijt.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Luc H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 december 2021

Het was reeds de 2de maal dat wij in dit hotel verbleven. Prima onthaal, de beschikking over een goede ondergrondse parking (wat een groot pluspunt is), wij kregen wellicht de grootste kamer in het hotel, een lekker ontbijt, wat wil een mens nog meer. Tot de volgende keer. Oh ja, om in te loggen bij de wifi was er een probleempje. Geen nood echter, dat werd echter zeer snel vakkundig opgelost!

Datum van verblijf: november 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank François B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 november 2021

De kamers zijn mooi en goed onderhouden. Er is een ruime keuze bij het ontbijt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt op wandelafstand van de zeedijk en ligt ook gunstig als vertrekpunt om de streek te verkennen.

Datum van verblijf: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank fransieven
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken