Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (550)
Beoordelingen filteren
550 resultaten
Waardering van reizigers
140
286
98
19
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
140
286
98
19
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 550 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juli 2018

Er is geen controle of je voor ontbijt betaald hebt of niet! Kamers zijn netjes. Dichtbij strand en stadscentrum. Garage was bij bestelling toegezegd , maar eerste dag geen beschikbaar. geen garage genomen. Op plein gratis geparkeerd.

  • Verbleef: juni 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank carjan2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018

Het hotel ligt aan een drukke weg. Voor een driesterren hotel een mooie kamer. Prachtige badkamer. Je bent wel zo in het centrum van het gezellige de Panne. Vlakbij op het Koningsplein kun je gratis parkeren. De Panne heeft een prachtig strand.

Verbleef: juli 2018
Bedank Docent1950
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2018

Goed hotel met goede faciliteiten en vriendelijke en behulpzame medewerkers. Aangeboden kamer in juiste prijs/kwaliteit verhouding. Goed ontbijt, maar wel aan het KLEINSTE TEFELTJE ooit in een hotel. Afstand naar het strand wat verder weg, maar slechts. 10 min. lopen

Verbleef: juni 2018
Bedank HtV-Advies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2018

Reeds voor de 3e keer waren we te gast in IBIS DE PANNE. Prijs/kwaliteit uitstekend. Nette kamers met een goed werkende airco, een uitgebreid ontbijtbuffet en vooral... dat beetje vriendelijkheid aan het onthaal : jonge, gedreven medewerkers maar toch tijd voor een kleine babbel. Oh ja... parkeren kan in de straat en het is gratis (voorlopig toch nog). Bovendien ligt het hotel slechts op een paar honderden meter van zee en strand die je kan bereiken via de Leopold-I-Esplanade.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank donaldmaebe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018

Goed hotel met soms schoonheidsfouten.Dichtbij Frankrijk en Plopsaland. Mooie kamers met kleine badkamer. Maar wat stoort : Bongobon en reservatie voor bijkomende dag .Er werd ons gevraagd of we een andere kamer wilden 's anderdaags want met de Bongobon krijg je een kleinere kamer in het dak.
Ontbijt was goed en toch. Hebben zelf moeten vragen of er nog dingen waren, zelf werd het niet aangevuld. Misschien omdat het buiten seizoen was?druk was het niet.

  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank bruiker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken