Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
StayForLong
Booking.com
Priceline
eDreams
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (142)
Beoordelingen filteren
142 resultaten
Waardering van reizigers
43
65
18
5
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
43
65
18
5
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 142 beoordelingen
Beoordeeld op 24 december 2019

Eén van de mooiste kamers die ik ooit in deze prijsklasse heb kunnen krijgen. Machtig bed. Doucheruimte en WC gescheiden. Ontbijt in buffetvorm geserveerd in een mooie, moderne ruimte. Vriendelijk onthaal.

Datum van verblijf: december 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
5  Bedank boltiman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2018

Hotel met prachtige en ruime vernieuwde kamers. Het hotel heeft een uitstekend restaurant !!! Een aanrader. Volgens de omstandigheden zullen we waarschijnlijk nogmaals verkopen. Moet ook in de winter aangenaam verblijf zijn aan zee.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Eddie E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 maart 2018

Beschikt over betaalparking, lift, frigo, bad, goed onthaal en gedienstig personeel, goede kamerverwarming, uitgebreid ontbijt, gelegen nabij de zee en het centrum, verouderd interieur, goede verhouding prijs/kwaliteit

Datum van verblijf: februari 2018
Bedank Roger_Ronse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2017

Dit hotel ligt aan de 2e straat vanaf de zee. Niet aan de boulevard, maar wel aan de straat waar met enige regelmaat de kusttram voorbij dendert. Afhankelijk van de ligging van de kamer heb je daar minder of meer last van. De kamer die wij hadden, 'de enigste met balkon', was wel wat gedateerd. De vloerbedekking versleten, het bed aan de zeer krappe kant. Wat oudere mensen hebben liever een wat breder bed, zodat ze niet bij elke beweging van hun partner ook aangestoten worden. Het ontbijt was behoorlijk uitgebreid en de bediening was heel erg vriendelijk en behulpzaam, dat maakte veel goed. De fietsenstalling is aan de krappe kant. De prijs / kwaliteit van dit hotel is niet in verhouding. We hebben wel heerlijk in de omgeving kunnen fietsen, en regelmatig lekker kunnen genieten in een strandtentje.

Kamertip: Geen enkele kamer heeft uitzicht op zee, en als je geen herrie van de tram wilt, kies dan indien mogelijk een kamer aan de achterzijde.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Arnold3112
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 mei 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ziet er retro uit, en beneden is dat ook zo maar een prachtige vernieuwde kamer. Inloopdouche met blauwe LED verlichting en regendouche, modern interieur met veel opbergruimte, redelijke bedden, tv, vasttapijt. Vriendelijk aan ontbijt, ontbijt zelf ok: roerei/spek/vleessoorten/zalm/fruit en yoghurt, lekker brood. Geen vers fruitsap maar over het algemeen is het ontbijt dik in orde.
Goed hotel voor nachtje/weekendje weg. Wij betaalden 193€/2personen, kamer/ontbijt/diner 4 gangen/welkomstdrankje en fles Cava op de kamer (weekenddesk.be) en voor hetgene dat je hier krijgt vinden we dat ik. Er is een parking van het hotel zelf naast de deur (10€)

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JurgenDB8800
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken