Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 151
Vio.comUS$ 151
eDreamsUS$ 151
Agoda.comUS$ 151
EtripUS$ 151
StayForLong
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (74)
Beoordelingen filteren
74 resultaten
Waardering van reizigers
35
26
6
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
35
26
6
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 74 beoordelingen
Beoordeeld op 22 april 2017

We zijn hier nu voor de derde keer, nu hadden we een kamer met uitzicht op de dumont wijk. De kamer zat tegenover de ontbijtkamer, waar we totaal geen last van hebben gehad. De kamer was ruim, enige nadeel de tv zat rechtsschuin in de kamer, vanuit bed lastig te bekijken.
Het ontbijt was tot in de puntjes goed verzorgd, gastheer vroeg elke morgen hoe we ons eitje wilden hebben.
Bij de ingang vanaf de boulevard staan een drietal zeer leuke ouderwetse strandstoelen.
Je mag gratis gebruik maken van het zwembad/ wellness / fitness van Hotel Donny, ongeveer 250 meter verderop. Hier kan je ook gratis je auto parkeren.
Als hier geen plek is kan je nog makkelijk je auto kwijt in de wijk achter het hotel.
Vanuit hotel loop je zo het strand op of je pakt de kusttram naar verschillende kustplaatsen.
Eetgelegenheden zijn in de directe omgeving talrijk aanwezig. Supermarkten. bakkerijtjes zijn op loop afstand.

Kamertip: Als je voor goedkopere kamers gaat kies je voor de achterkant, duurder is met zeezicht.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank leurs05
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2015

We waren al 2 keer in dit hotel, en werden er altijd vriendelijk ontvangen. De kamer met zicht op zee is ruim en comfortabel, en heeft een uitstekend bed. Het ontbijt is uitgebreid en zeer verzorgd. De ligging is schitterend : op de zeedijk. We komen hier graag buiten het zomerseizoen, met onze 2 hondjes om lange strandwandelingen te maken, en genieten van de rust in dit uitstekende hotelletje.

Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank Miriam D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 juni 2015

Vriendelijke ontvangst. Grote kamer. Uitstekend ontbijt. Parkeren kon bij het nabijgelegen hotel Donny. Mooie boulevard. Kort bij het gezellige centrum. Uitchecken ging snel en ook heel vriendelijk. Een hotel om nog eens terug te komen. Jammer dat er geen restaurant en bar in het hotel is. Wel voldoende in de omgeving.

Kamertip: Als je slecht ter been bent is dit hotel niet zo geschikt omdat je bij dit hotel niet kan parkeren.
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank MaryenHarrie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 september 2014

Met uiterste zorg gerestaureerd art-decopand, waarvan de sublieme kamers op volle breedte én met zijdelings erkerzicht een adembenemend uitzicht geven op een dan de mooiste stranden ter wereld. Zeer lekker ontbijt in superleuke ontbijtzaal in dezelfde stijl, met liefde voor het vak verzorgd door de eigenaar zelf.

Kamertip: See view, best on second floor, so you can watch the sea without lifting your head.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank 78micheld
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 mei 2014

Vlaamse gastvrijheid van een echt met passie geleid familiebedrijf. Prachtige kamers met uitzicht over het strand en de Noordzee. Als je eenmaal bent geweest kom je terug. Aanrader en lekker dichtbij in een geweldig wandelgebied.

Datum van verblijf: mei 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Gérard D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken