Aangenaam charmant hotel dichtbij de zee en de Belgische kust. Ideaal voor een kort verblijf om te wandelen of de omgeving te ontdekken. Vriendelijk ontvangst. Eenvoudige kamers maar alles voor handen . Een aanrader.
- Gratis wifi
uitstekende prijs/kwaliteit ervaring. Rustig gelegen en vlakbij het strand. We sliepen uitstekend in een mooi opgefriste kamer. Erg gastvrij met een verrassend uitgebreid ontbijt. Je voelt je er meteen thuis en ontspannen. We komen zeker nog een vierde en vijfde keer terug !
Leuk hotelletje, perfect gelegen, op 5" wandelen van het strand, een aanrader voor een WEtje weg van alle drukte... kamers zijn beetje oud maar heel netjes, prijs kwaliteit is prima. Ontbijt was netjes verzorgd.
Hebben er 3 nachten gelogeerd, is ons zeer goed bevallen ,heel vriendelijk personeel kwamen steeds vragen of alles in orde was. kamer was ook prima goed bed en heerlijke douche,en zelfs een klein balkonnetje dus s,morgens heerlijk even in het zonnetje.Strand en centrum 2 min lopen. Hebben ons niet gestoord aan de vele kinderen,dat weet je als je boekt dus niet zeuren.
leuk klein hotel vlakbij het strand, wel kleine kamers, helaas zonder airco wat toch wel lastig kan zijn, wij hadden net een hele warme periode daar. Eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is eenvoudig doch prima.
Auto kan je parkeren tegenover hotel, kost wel 10 euro per dag. Je kunt ook geluk hebben dat je vlakbij gratis kunt parkeren, maar alle straten staan nagenoeg vol!.
Voor een paar dagen er tussen uit, prima!
Met de kids een weekend doorgebracht aan Zee in hotel Montana. Ruime en propere kamers. De bedden zijn van uitzonderlijke kwaliteit. We brengen hier telkens zalige nachten door. 's Ochtends een lekker ontbijt voorgeschoteld gekregen. Hier was meer dan voldoende keuze. De kids voelden zich thuis en willen zeker terug. De ligging vlakbij het strand en Plopsaland zullen hier ook wel een rol in spelen. Wij komen zeker terug !