PricelineUS$ย 130
eDreamsUS$ย 130
Agoda.comUS$ย 130
Vio.comUS$ย 130
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beรฏnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Beoordeeld op 10 juni 2018

uitstekende prijs/kwaliteit ervaring. Rustig gelegen en vlakbij het strand. We sliepen uitstekend in een mooi opgefriste kamer. Erg gastvrij met een verrassend uitgebreid ontbijt. Je voelt je er meteen thuis en ontspannen. We komen zeker nog een vierde en vijfde keer terug !

Kamertip: informeer je vooraf
Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 27 augustus 2017 via mobiele applicatie

Leuk hotelletje, perfect gelegen, op 5" wandelen van het strand, een aanrader voor een WEtje weg van alle drukte... kamers zijn beetje oud maar heel netjes, prijs kwaliteit is prima. Ontbijt was netjes verzorgd.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 27 augustus 2017

Hebben er 3 nachten gelogeerd, is ons zeer goed bevallen ,heel vriendelijk personeel kwamen steeds vragen of alles in orde was. kamer was ook prima goed bed en heerlijke douche,en zelfs een klein balkonnetje dus s,morgens heerlijk even in het zonnetje.Strand en centrum 2 min lopen. Hebben ons niet gestoord aan de vele kinderen,dat weet je als je boekt dus niet zeuren.

Kamertip: kamer 22 lekker balkonnetje
Datum van verblijf: augustus 2017
    • Hygiรซne
Beoordeeld op 25 juli 2016

leuk klein hotel vlakbij het strand, wel kleine kamers, helaas zonder airco wat toch wel lastig kan zijn, wij hadden net een hele warme periode daar. Eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is eenvoudig doch prima.
Auto kan je parkeren tegenover hotel, kost wel 10 euro per dag. Je kunt ook geluk hebben dat je vlakbij gratis kunt parkeren, maar alle straten staan nagenoeg vol!.
Voor een paar dagen er tussen uit, prima!

Datum van verblijf: juli 2016
Beoordeeld op 3 december 2013

Met de kids een weekend doorgebracht aan Zee in hotel Montana. Ruime en propere kamers. De bedden zijn van uitzonderlijke kwaliteit. We brengen hier telkens zalige nachten door. 's Ochtends een lekker ontbijt voorgeschoteld gekregen. Hier was meer dan voldoende keuze. De kids voelden zich thuis en willen zeker terug. De ligging vlakbij het strand en Plopsaland zullen hier ook wel een rol in spelen. Wij komen zeker terug !

Datum van verblijf: november 2013
    • Hygiรซne