Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“in orde , maar..”
Beoordeling van restaurant Rita

restaurant Rita
Geclassificeerd als nr. 5 van 83 Restaurants in De Haan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 44
Keukens: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Reserveringen
27 september 2020 beoordeeld

we zij er geweest voor lunch.
We werden vriendelijk ontvangen en mochten kiezen tussen verschillende tafels.
Onmiddellijk kregen we een lekker hapje bij onze cava.
de kabeljauw was zeer lekker en zeker voldoende van hoeveelheid.
Personeel heel vriendelijk en zeer behulpzaam.
Wat me opviel dat veel klanten bij hun naam werden aangesproken , blijkbaar zijn dat vaste klanten.
Coronaregels werden zeer goed opgevolgd door bijna alle personeel. (mooie zwarte maskers die ze perfect dragen.)
MAAR…’een minpunt: er loopt daar een oudere persoon als personeel rond met medisch maskers dat hij constant op en afzet achteraan bij keukendeur.(,soms neus bloot) . Dan neemt hij bestek en gaat dat op de tafels leggen bij klanten…..weer maskers af achteraan … weer bestek bij klanten……weer masker af .. enz. Wast zijn handen niet tussendoor.
Totaal niet volgens regels!
Om deze laatste reden geef ik 4 sterren ipv 5

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank pietjeprecies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (207)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 207 beoordelingen

21 september 2020 beoordeeld

Heel vlotte en vriendelijke bediening. Aangename sfeer. Coronamaatregelen worden strikt toegepast. Heel nette zaak. Het eten getuigt van een zeer hoge kwaliteit; redelijke prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank luc j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier komen eten voor mijn verjaardag, 3 volwassenen en 1 moeilijk kind. We zijn hier zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen. Dit restaurant is ideaal om met kinderen te doen. Ons moeilijk eetertje heeft met veel smaak haar voor- en hoofdgerecht binnengespeeld. Het is zeker geen hip restaurant, maar ideaal voor families. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank 70stefanies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2020 beoordeeld

Als wij ergens zijn zoals nu in Wenduine, kijken we op Tripadvisor welke restaurants er goede reviews hebben. Restaurant "Rita" stond op 1, dus wij op weg.
Uitermate vriendelijk ontvangen, gelukkig nog een plekje voor 2 personen.
Flesje huiswijn besteld, prijs/kwaliteit super.
Vervolgens de sliptongetjes en zalm besteld. verse subliem gebakken Sliptong 2 stuks.
De zalm was ook fantastisch. Als toetje een Crème Brulee en Irish koffie maakten 't compleet.
Alles bij elkaar een super ervaring.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Prellies1967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2020 beoordeeld

prachtig restaurant met enthousiaste bediening, perfecte gerechten, aangename sfeer, stoffen servetten! (een van mijn dada's), kortom zalig.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Stanny2000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die restaurant Rita bekeken, bekeken ook

 
De Haan, West-Vlaanderen
De Haan, West-Vlaanderen
 

In restaurant Rita geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.