PricelineUS$Ā 129
Agoda.comUS$Ā 129
StayForLong
ZenHotels.com
Beoordeeld op 24 juni 2017 via mobiele applicatie

Prima gelegen hotel (50m van de dijk) met erg vriendelijke en behulpzame eigenaars! Zeker een aanrader... lekker en uitgebreid ontbijt en nette kamers. Erg goede prijs / kwaliteitsverhouding, zeker en vast een aanrader

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 2 april 2017 via mobiele applicatie

Super ontvangst ( zoals altijd) fantastisch weer gehad en lekker ontbeten op het super gezellig terras. Vergeet ook niet in de avond te gaan dineren in het restaurant (zeker een aanrader prijs/kwaliteit en voor ons het beste in de hhan). Best wel reserveren tijdens het seizoen om zeker te zijn van een plaatsje. Kort gezegd een super gezellig familiehotel met een super keuken (ook voor niet hotelgasten toegangkelijk) gastvrije mensen ZEKER EEN AANRADER!!

Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 1 maart 2017

zeer lekker eten personeel zeer vriendelijk personeel en top locatie. zeker een aanrader voor de Belgische kust. Op 50 meter van de zee en zeer centraal gelegen.
Wij weren hier in de krokus van 20017 en komen zeker nog terug!

Datum van verblijf: februari 2017
Beoordeeld op 5 januari 2017 via mobiele applicatie

Mooi, gezellig en eenvoudig hotel. Propere kamers met al de noodzakelijke voorzieningen ( geen koffie faciliteiten op de kamer). Heerlijk ontbijt met super verse broodjes. Vriendelijke uitbaters. Auto kan gratis staan aan de straat.

Datum van verblijf: januari 2017
Beoordeeld op 31 juli 2016

Hotel Escapade kent een restaurant, dat ook voor niet-hotel gasten is geopend. Na een strandwandeling besloten we om in het restaurantgedeelte te dineren. We werden vriendelijk door het personeel welkom geheten, we werden goed door het personeel geholpen en we kregen enkele goede aanbevelingen uit het menu. Het restaurant is modern ingericht en het eten is er lekker.

Datum van verblijf: juli 2016