Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
Vio.com
Etrip
StayForLong
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (369)
Beoordelingen filteren
369 resultaten
Waardering van reizigers
319
42
3
1
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
319
42
3
1
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 369 beoordelingen
Beoordeeld op 11 december 2022

Wat een zalige ervaring in deze prachtige Manoir te overnachten. De huiselijkheid straalt van alles af, de eigenaren , alsook het ganse team doet alles om het je naar de zin te maken. De salons zijn heerlijk om te vertoeven, daar het slecht weer was hebben wij er zeker 2 u genoten van de open haard , van de rust, van een drankje, echt niets heb je tekort. De kamers zijn subliem. Alles is zo verfijnd, zo netjes, zo gezellig , zeer luxueus en heerlijke bedden. Na een heerlijke nachtrust als kers op de taart nog een heerlijk ontbijt. Meer dan dit alles kan men echt niet verwachten. Het is een topadresje. Wij komen zeker terug. Aanrader tot en met! Dit is zijn vier sterren meer dan waard.
Tot ziens!
Hans en Chantal Termote-Carre.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Chantalia56
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 oktober 2022

TOP-hotel ! Het soort van verborgen parels die je eigenlijk echt niet wil delen met andere reizigers. Zeer stijlvol en cosy ingericht hotel met alle voorzieningen die je kan wensen. Uitstekend en lekker ontbijt buffet. Zeer vriendelijke en attente bediening. Zeer rustig gelegen en toch dicht bij het centrum van de Haan. Absolute aanrader.
TIP : Boek rechtstreeks bij het hotel : het ontbijt is dan steeds in de prijs inbegrepen.

Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank A_Wanderer_Like_You
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 september 2022

Dit charmante en nette hotel is een zalig adres om volledig te ontspannen in alle rust en luxe. De bedden en hoofdkussens waren van zeer goede kwaliteit. Het ontbijt is zeer verzorgd, met aandacht voor persoonlijke wensen. De originele confituren, verse, fijngesneden fruitsalade en verse vruchtensappen waren zeer lekker.

De eigenaar Patrick kon steeds goede restaurants in de directe omgeving voorstellen om kwalitatief te dineren.

Ben je op zoek naar een romantisch hotel waarbij alles tot in de puntjes klopt, dan ben je bij Carpe Diem aan het juiste adres!

Wij komen zeker graag nog eens terug.

Datum van verblijf: september 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Il1412
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf gehad met warme ontvangst.
Genoten van het heerlijke uitgebreide ontbijt en alle luxe op de mooie kamer en het zwembad.
Zeer vriendelijke eigenaren en personeel, kortom een aanrader.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank J5373NCkarin
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf, we zijn al vele malen te gast geweest. Door drukte in de Corona jaren in ons eigen hotel zelf helaas niet kunnen komen logeren de afgelopen jaren. Maar wat was het een fijn “thuis komen” toen we na vier jaar weer kwamen. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. De eigenaren en personeel hebben aandacht voor hun gasten en niets is teveel. Onze kamer de Donaldson suite is zo fijn om als gezin in te mogen logeren. Ruim van opzet en toch gescheiden slapen. Een heerlijk ontbijt in de morgen na een frisse duik in het zwembad s morgenvroeg. Vooral het ontbijt is genieten…… heerlijk, voor elk wat wils in een fijne gezellige eetzaal.
Wij hebben genoten met een grote G.
Nu laten we er zeker geen jaren meer overheen gaan. Tot snel!
Saskia Peerboom
Hoeve de Plei in Mechelen (nl)

Kamertip: Niets…..
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Saskia P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken