Heel vriendelijke ontvangst, erg mooie en rustige kamer met comfortabel bed en een lekker, uitgebreid en vers ontbijt. We konden langer blijven om s ochtends wat te ontspannen op de kamer -- heel fijn. Ik kom zeker terug!
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Rustige kamer en nette badkamer.
Heel rustige ligging en aangename ontvangst.
Heel mooi pand.
Lekker uitgebreid ontbijt met heel verse producten.
Parkeren kan probleemloos op de weg.
Bedankt, we komen terug !
Een echte aanrader voor een heerlijk verblijf in deze nostalgische badplaats.
Prachtig historisch pand, met een warm ontvangst, plezierig verblijf,en een fantastisch ontbijt. We hebben ontzettend genoten van de gastvrijheid. Kamers zijn goed,en gezellig ingericht en dat voor een prima prijs.
Wij komen zeker terug.
Enorme warme ontvangst door Paul en Caroline, de uitbaters van de villa.
Wij hadden de pleinkamer aan de voorkant, een grote kamer met een gezellig zitje en televisie.
Vanuit de kamer keek je op het gezellige centrum.
Elke morgen werden we verrast door gastheer Paul met een overheerlijk ontbijt en een goed gesprek.
We hebben veel nuttige adviezen gekregen van restaurants en bezienswaardigheden.
Een fantastisch adres waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is.
Paul en Caroline, we komen zeker nog terug.
Inmiddels hebben we onze vrienden geƫnthousiasmeerd om ook te komen genieten van dit fantastische onderkomen,
Henk en Paula de Mooij
Geweest met mijn vriendin.
Prachtig historisch gebouw waar de authentieke elementen zijn behouden gebleven. Dit samen met de stad De Haan die al reeds zo'n charme heeft, was echt de max.
Kamer was picobello!
De uitbaters waren uitermate vriendelijk, zelden zo'n service meegemaakt.
Correcte prijs.
Kan alleen maar aanraden!
Markies Vandewalle