Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (16)
Beoordelingen filteren
16 resultaten
Waardering van reizigers
8
7
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8
7
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 16 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juni 2018

Onze 2 de keer in dit hotelletje voor een lang weekend . Heel nette grote kamer met groot terras , rustig. Goed en groot bed . Propere ruime badkamer met groot bad , heel netjes en hygienisch Nespressomachine met pads op de kamer wat ook heel handig is . Heel verzorgd en lekker ontbijtbuffet met alles wat je nodig hebt , vers fruit , koffiekoeken , broodjes , vers brood fruitsap , yoghurt etc... Wat ook heel positief is aan dit hotel zijn de dezelfde goede prijzen heel het jaar door en je kan ook voor 1 nachtje boeken , wat bij heel veel hotels niet meer kan , zeker niet in hoogseizoen . Dus prijs-kwaliteit een topper !

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank cynthiavanderschelde
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 mei 2017

super tevreden mooie kamer rustig gelegen heel goei onbyt vriendelyk ontvangen
kom zeker terug als ik naar de kust kom zal het in arcato zyn (de haan ) + terras
zal het iedereen aanraden als ze met vakantie gaan naar de kust 1 adres hotel arcato
de haan

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gabie520
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2016 via mobiele applicatie

Hotel Arcato in de Haan is ons favoriete hotel aan de Belgische kust. We verblijven er zeer regelmatig voor enkele dagen, dit al meer dan 10 jaar en we zijn nog altijd super tevreden! Een hotel waar je je echt thuis voelt. Heel ruime, zeer propere kamers met of zonder kitchenette. De bedden zijn uitstekend en de badkamer zeer functioneel (met haardrogers). Alle 14 kamers hebben een zonneterras. Het hotel wordt prima onderhouden. Iedere dag wordt er goed gepoetst, de handdoeken worden vernieuwd,… Verzorgd ontbijtbuffet met verschillende soorten broodjes, charcuterie en kazen, een vers gekookt eitje, fruitcocktail, fruitcoulis en yoghurt. Veilige parking! Waar vind je trouwens nog in De Haan een hotel met gratis parkeerplaats? Fietsen en een tennisveld staan bovendien ter beschikking voor de hotelgasten. Het valt trouwens op dat je er vaak bekende gezichten terug ziet. Een pluim voor het hotelmanagement en het Arcato-team! Kortom, een aanrader! (Marleen & Co)

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Destination667735
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 mei 2014

Comfortabel hotel. Ruime kamers met kitchenette. Elke kamer heeft een groot terras. Uitgebreid buffet. Geen resto. Privé parking achteraan. Prijs/kwaliteit zeer goed. Vriendelijke eigenaars/uitbaters. Mogelijkheid om te fietsen te huren in het hotel zelf. De Haan is een rustige badstad in Belle epoque. Geen lelijke appartementsblokken.

Kamertip: Er zijn kamers met en zonder kitchenette. Vraag er naar!
Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
7  Bedank pat b
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juli 2012

Wij gaan al jaren naar hotel Arcato. De kamers zijn ruim, de meesten hebben een kleine keuken (erg praktisch), de bedden zijn uitstekend en de badkamer zeer functioneel. De eigenaars zijn uiterst vriendelijk. Het hotel wordt prima onderhouden. Iedere dag wordt er goed gepoetst, de handdoeken worden vernieuwd. Het ontbijt is zeer verzorgd. Lekkere broodjes, kaas, charcuterie, confituur. Aan alles is gedacht. Er is ook een uitstekende, afgesloten parking, wat erg handig is aan zee. Het enige minpunt is misschien de ligging. De zee is toch wel een kwartier stappen. Wij vinden dat echt geen probleem, maar voor mensen met kleine kinderen misschien toch wat ver.

Kamertip: Kamers 6 en 13 zijn de enige kamers zonder keukentje.
Datum van verblijf: maart 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
8  Bedank Betty M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken