Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Top-Groepsaccommodatie met gezellige, ruime ...”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Ferme du Chateau Malvoisin

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
9 slaapkamers, 9 badkamers, met plaats voor 15 gasten
Gedinne, Belgische Ardennen, Wallonië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 34 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

LeenDP
Lebbeke, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Top-Groepsaccommodatie met gezellige, ruime leefruimtes en zeer goed uitgeruste keuken”
Beoordeeld op 25 april 2019 voor een verblijf in april 2019

Afgelopen Paasweekend met ronduit schitterend weer hebben wij met volle teugen genoten van La Ferme du Chateau. Alles was er tiptop in orde. Het huis is enorm (tot 30 personen) maar toch wisten Bieke en Christof door de inrichting en aankleding er een gezellig verblijf van te maken. Iedereen voelde zich hier onmiddellijk thuis. De praktische keuken waar je écht voor een grote groep kan koken maakte het plaatje compleet. Al wat je nodig hebt is aanwezig en van top-kwaliteit. Bedankt Bieke en Christof voor jullie warme onthaal, het mega-familieontbijt en de fijne samenwerking.

Datum van verblijf: april 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 jul 2019
Dank je, het ontbijt is inderdaad ons paradepaardje. Bedankt voor jullie verblijf.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
596eddy
Meulebeke, België
2 beoordelingen
“Perfect familie vakantiehuis”
Beoordeeld op 6 november 2018 voor een verblijf in november 2018

Een vakantiehuis met onberispelijke flexiebele service. De maaltijden zijn uiterst verzorgd, de kamers heel netjes en van het nodige comfort voorzien. De eetzaal laat toe met alle gezinnen samen aan tafel te zitten. De kinderen kunnen buiten naar hartenlust ravotten. 's Avonds nog gezellig rond de haard of gezelschapsspelletjes spelen. Kortom, voor wie er met gans de familie eens op uit wil, een sterke aanrader.

Datum van verblijf: november 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 jul 2019
Dank je wel.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ele V
Kessel-Lo, Brabant, Belgium
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“(The way to) 7th heaven”
Beoordeeld op 28 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

The way to seventh heaven bestaande uit: de mooie weg naar THE mansion die al een vakantiegevoel geeft; THE mansion zelf die werkelijk én ruim én gezellig is, perfect uitgerust en kraaknet (credits: Bieke!); heerlijk ontbijt met 100% voor elk wat wils; leuke, eerlijke, mega behulpzame eigenaars die je zowaar nog wat mist nadien ;-). Eleyoga.be made the right choice

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 okt 2018
Hiervan ga ik blozen ... de netheid en het ontbijt zijn mijn grote trots en het doet dan ook veel plezier dit te lezen. Bieke
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Greet A
1 beoordeling
“twee daagse Femma Horendonk”
Beoordeeld op 15 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Mooie accommodatie, zeer stijlvol ingericht, zaaaaaalige bedden, aangename tuin om in te vertoeven, fantastisch koppel dat de woning uitbaat. zij staan steeds voor je klaar en helpen waar kan om een 2 daagse voor een groep te organiseren.
uitgebreid ontbijt met streekproducten, vers eigengemaakt brood, verse yoghurt, fruit, wafels, .......
TOP ACCOMODATIE

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 okt 2018
We kijken altijd uit naar een verblijf van de dames van Femma. Met het mooie weer hebben jullie optimaal kunnen genieten van de laatste dagen met prachtige zon vanop de ligbanken in de tuin. Altijd welkom.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fransdecu ...
Kessel, België
1 beoordeling
“Je voelt je direct thuis!”
Beoordeeld op 13 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Vriendelijk onthaal. Kamers en ontbijt meer dan in orde. Ideale uitvalsbasis voor wandelingen, waarvoor ook tips gegeven worden.

Datum van verblijf: september 2018
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 okt 2018
Nogmaals dank voor jullie verblijf en de leuke babbel over aardbeien vanwege "professionals"!

De hangbakken voor de productie van volgend jaar zijn reeds besteld;-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Does B
1 beoordeling
“Ideale locatie”
Beoordeeld op 3 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018

Professionele keuken, alle mogelijke keuken apparaten, nette kamers met elk een badkamer, alle mogelijke ontspanningsaccommodatie ter plaatse, vriendelijke ontvangst, mooie streek, veel interessante uitstappen in de buurt.
Aan te raden voor grote groepen. Geen enkel negatief punt!

Datum van verblijf: juli 2018
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 jul 2018
Dank je wel Does, voor deze 5 sterren beoordeling. Super gewoon. Het was erg fijn om uw gezelschap te mogen ontvangen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
cdecuyper ...
Kortrijk, België
1 beoordeling
“Een topweekend op een toplocatie !”
Beoordeeld op 18 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018

Niets dan lovende woorden voor dit vakantiehuis gelegen op een prachtige locatie van waaruit je mooie fietstochten en wandeltochten kan maken.
Het ontbreekt je aan niets. Speeltoestellen voor de kleintjes, zowel voor binnen als buiten. Mooie, verzorgde slaapkamers met eigen sanitair, een uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur en een gemeenschappelijke huiskamer die heel prettig is ingericht.
Kortom een uiterst positieve ervaring met bovendien een warme ontvangst door de klantvriendelijke eigenaars zodat je je er snel thuis voelt. We kregen zelfs een heerlijke, zelfgemaakte appeltaart en aperitief als tussendoortje.
,

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jul 2018
Dank je wel voor deze heel mooie beoordeling. Het ontbijt met het vele eigen gebak van Bieke werd door jullie gezelschap inderdaad erg gesmaakt.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen