Jos B
Lummen, België

Vriendelijk, gezellig en lekker, meer moet dat niet zijn.

Beoordeling van Hotel Butgenbacher Hof
4,0 van 5 bollen20 jan 2025 beoordeeld
Mooie kamers met alles wat je nodig hebt, een gezellige inkleding van de ruimtes en een prima spa-ruimte maken de vakantie tot een topper.
Het restaurant is een aanrader en het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam.
Ontvangen worden in je eigen taal, zei het Nederlands, Frans of Duits, is mooi meegenomen.
Datum van verblijf: januari 2025
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 20 jan 2025
Wow! Hartelijk dank voor uw warme recensie!
We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat het personeel en onze infrastructuur aan uw verwachtingen voldeden!
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten van de Bütgenbacher Hof,
      9.8 km van Hotel Butgenbacher Hof
      10.7 km van Hotel Butgenbacher Hof
      Meer hotels in Butgenbach bekijken
      Beoordeeld op 2 januari 2025 via mobiele applicatie

Mooie locatie en heel leuk hotel waar de gast steeds centraal staat met een geweldige service en zalig om te relaxen, de keuken is absoluut TOP, Wellness als ook de kamers alles is piekfijn en kraaknet..…een absolute aanrader ❤️❤️❤️
      Onze dank aan het ganse team

Datum van verblijf: december 2024
      Thorsten Maraite, Geschäftsführer van Hotel Butgenbacher Hof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2025

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Uw tevredenheid is onze grootste lof. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen en u opnieuw een onvergetelijk verblijf te bieden.
      Het hele Team van Butgenbacher Hof

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 21 november 2024

Dit hotel overtrof onze stoutste verwachtingen. En dit op alle gebied. Echt, ik zou moeten zoeken waar ik enig punt zou kunnen aftrekken voor dit hotel. Dit is top kwa personeel, hygiëne, ontbijt en diner, wellness, zwembad en ligging. We twijfelen er geen moment aan dat we hier nog zullen terugkomen. Een dikke pluim voor het management van deze accommodatie.

Datum van verblijf: november 2024
      Thorsten Maraite, Geschäftsführer van Hotel Butgenbacher Hof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2024

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring met ons. Het is fijn om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. We zijn voortdurend bezig met renovaties en zullen uw feedback meenemen in onze toekomstige planning. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ons. Met vriendelijke groeten uit Bütgenbach, Familie Maraite en medewerkers

Beoordeeld op 31 juli 2024

Het hotel heeft geen tuin of zonneterras.Het ontbijt was prima,het avondeten beperkte zich tot culinaire hoogstandjes,maar te kleine hoeveelheden voor een
      sportieve fietstoerist.De bediening was wel vriendelijk.De kamer was goed,maar
      de matras van het bed was erg hard en moeilijk te beslapen.De tweede dag van
      ons verblijf was de kamer ook niet gedaan.Enkel een aanrader voor een kort
      verblijf of doorreis.

Datum van verblijf: juli 2024
      Thorsten Maraite, Geschäftsführer van Hotel Butgenbacher Hof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2024

Beste gast,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat u niet ten volle van uw verblijf heeft kunnen genieten.
      We zijn een beetje verbaasd over uw beoordeling betreffende het terras . We hebben een groot zonneterras met uitzicht op het marktplein, zie ook de foto's op https://www.hotelbutgenbacherhof.com/restaurant/.
      In welke kamer verbleef u en wanneer bent u bij ons geweest? Het is jammer dat u ons uw opmerkingen niet heeft laten weten tijdens uw verblijf. We zouden zeker een oplossing hebben gevonden:-).
      Als we meer details hebben, kunnen we alles beter analyseren en verbeteringen aanbrengen.
      U mag ons ook privé schrijven op info@hbh.be.

Alvast bedankt.
      Met vriendelijke groeten uit Bütgenbach,
      Familie Maraite en medewerkers

Beoordeeld op 22 juli 2024

Wij logeerden hier voor onze huwelijksverjaardag. De kamer was romantisch aangekleed en bij het avondeten kregen we een lekker gebak als verrassing.
      De bedden zijn zalig ,het eten is verfijnd en super lekker. Ze hebben hier oog voor detail. We werden aan het onthaal geholpen in onze taal. Vriendelijk personeel.
      Een echte aanrader.

Datum van verblijf: juni 2024
      Beoordeeld op 3 juli 2024

Een fijn hotel voor een weekendje weg. Mooie, schone kamers. Goed ontbijtbuffet en prima diners. Leuk terras om buiten te zitten. Meer dan voldoende parkeerplaatsen. Matrassen naar onze smaak wel wat hard. En in het restaurant was de airco niet aan, het was er steeds bloedheet. Deze werd op verzoek trouwens wel aangezet.

Datum van verblijf: juni 2024
      Thorsten Maraite, Geschäftsführer van Hotel Butgenbacher Hof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2024

Hartelijk dank voor de geweldige recensie!
      Met vriendelijke groeten uit Bütgenbach,
      De familie Maraite en het hele team