Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (77)
Beoordelingen filteren
77 resultaten
Waardering van reizigers
24
42
7
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
24
42
7
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 77 beoordelingen
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een tof hotel met verrassend interieur. We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Onze kamer was mooi en ruim. Het ontbijt was zeer uitgebreid maar ik miste hier wel streekproducten. Ook de hygiëne kon hier net iets beter. Wat betreft de ligging is het jammer want het dorp heeft niets voor te eten en het hotel bied geen avondeten dus moet je steeds minsten 5km rijden.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank stijn a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

3 nachten verbleven als uitgangspunt voor onze vakantie in de Ardennen. Ligt prima op rij afstand van diverse leuke dorpen (Bouillon, Durbuy). Mooi authentiek hotel, veel oude elementen. Kamers netjes, badkamer met bad eenvoudig en schoon. Wij hadden kamer met balkon, prima! Ontbijt uitgebreid. Geen avondeten beschikbaar, maar voldoende in de omgeving, auto is wel een vereiste.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Iepoep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2017 beoordeeld

Kamer zijn strak ingericht, met het nodige.
Wij hadden een mooi uitzicht. Het was gewoon in orde.
Onze enige opmerking is dat het geluid van de badkamer naast je bijzonder goed tot in je kamer komt. Je hoort alles !!!

Kamertip: leuk om er enkele nachten te vertoeven. Wandelmogelijkheden en heel rustig. In de buurt van Redu het boekendorp.
  • Verbleef: mei 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Renogom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg prettig hotel. Mooie ruime kamers met een mooi uitzicht op de omgeving. Hotel is stijlvol ingericht. Zeer vriendelijke eigenaar. Prima ontbijt buffet.
Kortom, zeer zeker de moeite waard. Wij houden hem prominent in gedachten.
In de omgeving is genoeg te doen.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank RobVerhoek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2016 beoordeeld

een mooi en leuk ingericht hotel (ook een beetje apert) landhuis stijl bar , ontbijt en borrel gedeelte
erg netjes en schoon maar vooral leuk om te ervaren kamer (108) leuk ingericht ruim zat en terras aanwezig maar vooral de rust heerlijk
het ligt aan de weg maar soms komt er een auto langs
het hotel heeft alleen ontbijt maar dit is lekker en compleet en je zit er heerlijk

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank George v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken