Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (16)
Beoordelingen filteren
16 resultaten
Waardering van reizigers
14
2
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
14
2
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 16 beoordelingen
21 april 2018 beoordeeld

Het is er PRIMA, rustig gelegen, en lekker eten. Ik waande mij in het paradijs! Gastheer en gastvrouw zijn geweldige mensen! Ook super goed geslapen, en echt tot rust gekomen op het gezellige terras. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kamertip: Mijn kamer was prima! Eerste kamer op de beneden verdieping.
  • Verbleef: april 2018, reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mvech
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PASDANPAT, Eigenaar van De Patuljak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 april 2018

Bedankt voor zo'n mooie beoordeling!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2018 beoordeeld

Deze B&B is een echte aanrader, de ontvangst was geweldig, het is een schitterende locatie voor zowel wielerfanaten als wandelaars, de kamers zijn netjes onderhouden en je krijgt er ook nog eens een geweldig ontbijt.
Je hebt de gelegenheid om er het avondeten te nuttigen wat ook een aanrader is alsook de omgeving loont zeker de moeite met onder andere vlakbij de brouwerij van Achouffe.
Frank & Lina.

Kamertip: Doordat er kamers zijn op het gelijkvloers is deze B&B ook toegankelijk voor minder validen.
  • Verbleef: april 2018, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frank V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen weekend vertoeft in deze B&B. Dat is ons hartstikke goed bevallen! Ondernemers Pascalle en Danny hebben hart voor de zaak. Het is te zien dat ze menige jaren in deze B&B hebben gestoken, om het tot een sfeervol en knus geheel te brengen. Nette kamers en uitstekende matrassen! Het is ook gezellig om aan de bar van het café te vertoeven en de drank wordt dan goed verzorgd. Het ontbijt is heel netjes verzorgd met vers brood, verse koffie, een sapje, fruit, yoghurt en veel meer! Voor tips betreft wandelingen of fietsroutes, dan kun je ook bij Pascalle en Danny terecht. Kortom: een aanrader! Ik denk dat wij zeker nog eens terug zullen komen.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
1  Bedank Marissauren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PASDANPAT, Eigenaar van De Patuljak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2017

Heel hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Het was fijn jullie te hebben leren kennen! Graag tot een volgende keer...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2017 beoordeeld

Super ontvangst door gastheer en vrouw. Geen enkele vraag is teveel. De kamers zijn ruim, ordelijk en heel proper. De ontspanningsruimte met bar, TV, .... is ideaal om te ontspannen 's avonds. Danny en Pascale (eigenaars) zetten een lekker, vers en uitgebreid ontbijt op tafel en zorgen regelmatig voor een extraatje aan de bar. Wil je naar de Ardennen voor een fiets, wandel of rustvakantie, dan is De Patuljak een aanrader van formaat. Ook de jaarlijkse wandelingzoektocht die ze zelf organiseren is een leuke activiteit. Prijs/kwaliteitsverhouding is meer dan dik in orde. Dus ga deze B&B zelf ontdekken, je zal geen spijt hebben.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KimVC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi verblijf in mooie omgeving met vriendelijke ontvangst. Nette kamers, lekker eten en 's avonds amusement en gezelligheid troef. We hebben er al vele leuke vakanties gehad. We kregen ook goede suggesties van wat er te zien is in de buurt of mooie wandelroutes.

Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
1  Bedank HedwigV48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken