Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van Restaurant Max

Restaurant Max
Geclassificeerd als nr. 1 van 21 Restaurants in Peer
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 25 - US$ 40
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Super bediening en de inktvisringen, zalm en de vongole a la Ramblas zijn een echte aanrader! Super, hier kun je echt rustig tafelen.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Wander17907655519
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (59)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 59 beoordelingen

23 juni 2021 beoordeeld

Waaw wat een super restaurant! Wij hadden toch aan de late kant gereserveerd, maar dat was voor de uitbaters geen enkel probleem! Toen we vroegen of de hond ook meekon op het terras, zeiden ze dat die zeker welkom was.
Het eten was heerlijk! Leuke smakencombinaties die ik persoonlijk nog niet veel had geproefd. Hun cocktail 'Hugo' raad ik zeker en vast aan.
Het werd jammer genoeg slechter (on)weer naar de avond toe. Maar het was voor hen geen probleem dat we ons verplaatsten (Corona...).
Alles was ook heel proper!
Als ik dan toch een minpuntje zou moeten geven is het de wachttijd. Maar de gerechten en de drank waren de moeite waard om op te wachten. Complimenten aan de chef.
Een weekendje Limburg beëindigd met een super etentje!!!

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Michelle M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2021 beoordeeld

Wij reserveerden via tripadvisor voor 11 personen, maar kregen geen bevestiging. Na telefonisch contact kregen wij als antwoord: "Wij doen geen grote groepen en zodoende hebt u geen antwoord gekregen." Dit vind ik persoonlijk geen manier van doen. Ze mogen ten minste een antwoord sturen.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Tom D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2020 beoordeeld

Tijdens de Coronaperiode hebben Jos en André gezorgd voor een menukaart met allemaal verschillende pasta's. Énorm lekker, stuk voor stuk. Een dikke duim voor beiden! Bedankt voor dit klein genietmomentje thuis!

Datum van bezoek: november 2020
Bedank Bee_Bloemen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2020 beoordeeld

Als je wil genieten, dan moet je hier zijn. Vanaf het moment dat je binnenstapt tot einde van de avond.
Hun menu keuze springt eruit. Geen croques en pannenkoeken maar een dagverse zeetong! of een visschotel voor 2. Filet pur altijd perfect gebakken en nu tijdens het mosselseizoen een zeer uitgebreide keuze! De menukaart wordt regelmatig aangepast al naar gelang het seizoen!
Altijd weer nieuwe verrassende gerechten.
Hun terras was gisteren de perfecte locatie voor een zeer gezellige nazomer avond.
dank u voor jullie top service!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Berden-Neyens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Max bekeken, bekeken ook

Wijchmaal, Limburg Province
 
Peer, Limburg Province
Peer, Limburg Province
 

In Restaurant Max geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.