We hebben onlangs een weekend doorgebracht in Center Parcs De Vossemeren en hoewel het huisje zelf mooi, schoon en goed uitgerust was (we hadden het premium pakket met wifi inbegrepen), hadden we een onaangename ervaring vanwege het verwarmingssysteem. De temperatuur was ingesteld om automatisch te dalen tot 18-19 graden, waardoor de nachten erg koud waren. De muren en vloer waren koud en het dunne, eenpersoonsdekbed was niet voldoende. We sliepen met sokken en extra dekens, maar werden toch verkouden.
We hebben contact opgenomen met de receptie en kregen te horen dat het verwarmingssysteem inderdaad zo werkt. Ik vind dit onacceptabel, vooral gezien het feit dat de buitentemperatuur onder nul was. We hebben betaald voor een ontspannend weekend, maar zijn verkouden naar huis gegaan, samen met onze twee kinderen.
Ik stel voor dat Center Parcs de volgende verbeteringen overweegt:
* Dikkere en tweepersoonsdekbedden, vooral voor koppels.
* Het verwarmingssysteem zou een constante temperatuur moeten kunnen handhaven, zonder automatisch uit te schakelen.
Hoewel de dame aan de receptie aanbood om ons een bowlingspel aan te bieden als "compensatie", was dit gebaar niet voldoende om onze onaangename ervaring goed te maken. Ik hoop dat deze recensie andere gasten zal helpen een soortgelijke situatie te vermijden.
Echt niet ok.