Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zoals altijd : Héérlijk gegeten !”
Beoordeling van Bistro Ellen

Bistro Ellen
Geclassificeerd als nr. 20 van 55 Restaurants in Bilzen
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
28 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden allebei filet van hazenrug, met o.a een gestoofd saffraan peertje, gegaard appeltje en witloof/spek met uitgebreid aardappelgarnituur. Een lekker sausje van Bourgogne met spekjes maakte het geheel af !
Complimenten aan de keuken, het kan niet beter

Datum van bezoek: december 2019
Bedank marjolein_bartelts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (43)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 44 beoordelingen

9 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier op zaterdagmiddag nog eens een keertje een dagmenu gaan eten.
Vriendelijke ontvangst en bediening. Het eten is klassiek maar erg lekker en meer dan voldoende. Geen hippe zaak maar erg proper. We komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank DavidH15930
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld

Echte tegenvaller! We waren met zijn vieren.Zowel de "Châteaubriand saignant" als de "Filet pur à point" waren bien cuit en lauw: precies opgewarmd! De vis was ok.
De desserts werden niet samen geserveerd.
Alles leek hectisch, misschien te wijten aan het huwelijksfeest dat tegelijkertijd plaats vond.
Geen aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jsaffraan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bistro Ellen is een gevestigde waarde in de streek. Hapjes bij de aperitief kwamen wat laat, wel goed. Tonijnsteek was goed van bereiding en lekker. Dame Blanche ook goed. Interieur mag een keer vernieuwd worden

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank koenj815
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld

Een bijzonder gezellige avond, op het terras, onder de parasol en met overheerlijke gerechten op ons bord. Wij kozen voor het maandmenu en dat hebben we ons niet beklaagd.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JoVaCam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Ellen bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Zonhoven, Limburg Province
 

In Bistro Ellen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.