Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Svilla(Turnhout)
US$ 160
US$ 148
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Plus Turnhout City Hotel(Turnhout)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 107
US$ 104
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
B&B De Hessie(Turnhout)
US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 126
US$ 122
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 149
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
B&B Caramel(Turnhout)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
B&B Veado(Turnhout)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (88)
Beoordelingen filteren
88 resultaten
Waardering van reizigers
6
24
26
23
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
6
24
26
23
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 88 beoordelingen
10 augustus 2017 beoordeeld

Gezellig hotel, vriendelijke receptioniste die ons wegwijs maakte in het hotel en ons een plaatsje (zaaltje) toewees om onze fietsen te stallen. Jammer dat er geen avondeten geserveerd werd, zodat we na een vermoeiende tocht 's avonds het hotel nog moesten verlaten. De kamer was groot, mooi en zeer netjes en de badkamer meer dan mooi. Ook deze was zeer netjes.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank ilsevleugels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eline v, Front Office Manager van Corsendonk Viane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2017

Beste Ilse,

Bedankt voor uw positieve reactie.
Het is goed om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad bij ons.

We hebben een snack kaart in de bar met kleine gerechtjes. Echter gezien wij op loopafstand van het centrum zitten voorzien wij inderdaad geen uitgebreid diner, enkel voor groepen.

We hopen dat we u nogmaals mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Hotel Corsendonk Viane.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn dit weekend geweest icm entree Bobbejaanland . Echt een goed hotel netjes ,schoon,modern en vriendelijk personeel. Het ontbijt zeer uitgebreid met lekkere koffiebroodjes en brownie ook was er gerookte zalm we hebben gesmeuld. Het enige was dat de airco niet werkte waardoor het erg warm was om te slapen , er stond wel een ventilator !!!!

Verbleef: juni 2017, reisde met familie
Bedank wendywuister
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eline v, Front Office Manager van Corsendonk Viane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017

Beste Wendy,

Bedankt voor uw positieve reactie!
We zijn blij te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad bij ons.

Ik wil je informeren dat wij momenteel in de laatste fase zitten van de airco installatie. We hopen dat dit binnen een paar weken werkzaam is.

Hopelijk mogen we jullie nogmaals ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Hotel Corsendonk Viane

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De ligging van het hotel is in het centrum van de stad en is goed bereikbaar met de auto en trein. Ruime gratis parkeervoorziening bij het hotel. Kamers zijn verouderd maar goed. Ontbijt is goed verzorgd. Bediening is vriendelijk en correct.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
1  Bedank Tdeleeuw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2016 beoordeeld

Mooi hotel in het centrum van de stad met gratis parkeergelegenheid! Bij aankomst kregen we documentatie met zelfs een kaartje met de bezienswaardigheden. De vriendelijke receptioniste duidde zelfs met fluo stift de weg naar het centrum aan. Mooie kamer. Enkel 1 minpunt. Om met wifi aan te melden moet je dit doen met facebook account waardoor iedereen ziet dat je er geweest bent! Toch héél tevreden over het hotel! Turnhout zelf is trouwens ook een mooie stad met mooie winkels en bezienswaardigheden!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Pascale S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel, mooie nette propere kamers, inloopdouche en ruim genoeg. Gratis WiFi tot op de kamer, tv en groot ruim bed. Gratis parkeergelegenheid aan hotel. Op wandelafstand van 5 minuten van de Warande en gerechtshof, winkelstraat vlakbij en grote markt ook circa 5 minuten wandelen. Rustig gelegen ook al zit je in het centrum van Turnhout.

Verbleef: oktober 2016
1  Bedank christiaan50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eline v, Front Office Manager van Corsendonk Viane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016

Beste Christiaan,

Hartelijk dank voor je positieve reactie.
Het is goed om te horen dat de gerenoveerde kamer u goed is bevallen.

Mocht u nog eens in de buurt zijn dan horen we het graag!

Met vriendelijke groet,
Hotel Corsendonk Viane

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken