Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Corsendonk Viane
Hotels in de buurt
US$ 108
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Terminus(Turnhout)
US$ 101
Booking.com
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Svilla(Turnhout)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
B&B De Hessie(Turnhout)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
B&B Caramel(Turnhout)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
B&B Veado(Turnhout)
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Beoordelingen (82)
Beoordelingen filteren
82 resultaten
Waardering van reizigers
6
20
25
23
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
6
20
25
23
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 82 beoordelingen
24 oktober 2016 beoordeeld

Mooi hotel in het centrum van de stad met gratis parkeergelegenheid! Bij aankomst kregen we documentatie met zelfs een kaartje met de bezienswaardigheden. De vriendelijke receptioniste duidde zelfs met fluo stift de weg naar het centrum aan. Mooie kamer. Enkel 1 minpunt. Om met wifi aan te melden moet je dit doen met facebook account waardoor iedereen ziet dat je er geweest bent! Toch héél tevreden over het hotel! Turnhout zelf is trouwens ook een mooie stad met mooie winkels en bezienswaardigheden!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Pascale S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel, mooie nette propere kamers, inloopdouche en ruim genoeg. Gratis WiFi tot op de kamer, tv en groot ruim bed. Gratis parkeergelegenheid aan hotel. Op wandelafstand van 5 minuten van de Warande en gerechtshof, winkelstraat vlakbij en grote markt ook circa 5 minuten wandelen. Rustig gelegen ook al zit je in het centrum van Turnhout.

Verbleef: oktober 2016
1  Bedank christiaan50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eline v, Front Office Manager van Corsendonk Viane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016

Beste Christiaan,

Hartelijk dank voor je positieve reactie.
Het is goed om te horen dat de gerenoveerde kamer u goed is bevallen.

Mocht u nog eens in de buurt zijn dan horen we het graag!

Met vriendelijke groet,
Hotel Corsendonk Viane

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2016 beoordeeld

Voor het verblijf hadden wij een email gestuurd naar het hotel, waarop nooit een antwoord werd gegeven. Het inchecken verliep ondermaats vriendelijk, zonder uitleg (over kamernummer, parkingcode, ontbijt...). Op de kamer (op het niet-gerenoveerde verdiep een kamer gekregen) was het snikheet (buitentemperatuur op dat moment ook heel hoog), waardoor het bijna onmogelijk was aangenaam te slapen (raam helemaal open, zonder vliegenraam). Om de hitte op de kamer te onvluchtten dachten wij een slaapmutsje te drinken in de bar: daar hadden ze geen ijs....
We hebben gelukkig met een positieve nooit kunnen afsluiten, want het ontbijt was wel heel verzorgd en voldoende uitgebreid. (enkel de fruitsappen uit de automaat waren heel waterachtig)

Kamertip: vragen naar de gerenoveerde kamers
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank she19832016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eline v, Front Office Manager van Corsendonk Viane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het jammer om te horen dat uw verblijf deels niet naar wens is geweest. Ten eerste wil ik onze excuses aanbieden voor het niet antwoorden op uw mail en het feit dat de check-in niet vlot is verlopen. Wij hebben dit direct intern opgenomen en gaan zorgen dat dit niet meer voorkomt.
Momenteel zijn wij bezig met de investeringen om airco te plaatsen in het hotel.

We zijn blij om te horen dat het ontbijt voor u goed bevallen is!

Hopelijk mogen wij u nogmaals ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Hotel Corsendonk Viane

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2016 beoordeeld

Centraal gelegen midden de stad, ideaal voor stadsbezoeken en zakenmensen op doorreis. Bewaakte parking is een pluspunt. Uitgebreide keuze voor het ontbijt, maar de tweede dag (maandag) was het brood keihard. Spijtig hiervoor.

Kamertip: Kamers liggen dicht bijeen, grote gezelschappen maken het dan wel eens rumoerig.
  • Verbleef: mei 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Edmond B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2016 beoordeeld

Nieuw en modern hotel.
Vriendelijke en behulpzame staf. We hadden om een plaatsje voor onze fietsen gevraagd, daar was keurig voor gezorgd.
Kamer wat klein misschien, maar piekfijn in orde.
Uitstekend ontbijtbuffet.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Stijn C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken