Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 110
Vio.comUS$ 110
Agoda.comUS$ 110
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (47)
Beoordelingen filteren
47 resultaten
Waardering van reizigers
5
23
9
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5
23
9
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 47 beoordelingen
Beoordeeld op 3 juli 2018

we boekten 3 nachten. Bij aankomst werden we vriendelijk verwelkomt. Onze eerste indruk
was mooie kamer met grote badkamer. Maar onze eerste nacht was een ramp. Boven op het dak van onze badkamer staan 4 airco's dag en nacht te draaien met veel lawaaihinder. We hebben maar een tweetal uurtjes geslapen. Na de melding aan de receptie kregen we de dag nadien een andere, kleinere maar stille kamer. We moesten het raam sluiten anders hoorden we nog de airco. Verder goed bed, lekker eten en ontbijt. Toch zullen we dit hotel niet meer boeken omwille van het aircolawaai.
Zelf was er geen airco op de kamer. Ondanks dit voorval hebben we genoten van de mooie streek en het mooie weer.

Kamertip: kamer 9 niet aan te raden. kamer 6 is beter.
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Marilyn S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 mei 2018

Dit is een erg fijn hotel. De kamers zijn ietwat aan de kleine kant, maar de bedden zijn erg lekker. Het ontbijt was ook heel goed, er was veel variatie. Alleen op de kamer was er naast het bed, in het hoekje van de kamer, een vieze plek. Desondanks dat, is dit een goed hotel! Alleen is de prijs een beetje aan de dure kant...

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank 432julianv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 januari 2018

Onlangs gaan lunchen en het is ons zeker niet tegengevallen. Het was er vrij rustig, misschien lag het aan het weer want het was in december net een sneeuwperiode. Daarop heb ik wel een opmerking : misschien wel best de stoep om het restaurant binnen te komen ijsvrij maken in 't vervolg, was vrij gevaarlijk. Maar eens binnen vonden we de sfeer van het restaurant wel zeer goed, mooi gedekte tafels en vriendelijke bediening. De rib-eye was trouwens zeer lekker. Als voorgerecht hadden we de garnaalkroketjes genomen en die waren enkel wat te koud vanbinnen en dat vonden we toch zonde want ze waren zeer lekker. Gaan er wel zeker en vast nog terug.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Anne D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

Op het mooie terras 2 cappuccino 's besteld met melkschuim. Bleek een tas warme melk te zijn met beetje schuim. Bij navraag of er misschien iets misgelopen was bij de bereiding kregen we het antwoord dat ze dat altijd zo maken. Niemand deed de moeite om te zien of er iets foutief was gegaan en men deed ook geen moeite om een alternatief voor te stellen . Spijtig want het zag er op het eerste zicht hier goed uit.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Road306712
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juli 2017

Enkele dubbele kamers (vb nr 5 en 6) zijn te duur. Om te beginnen zijn ze te klein (langs 1 kant geraakt je amper in bed) en met 2 personen wordt het claustrofobisch. Er is geen airco waardoor het snel benauwd wordt. Het raam openzetten is geen optie want er is geen muggenraam en 1 of ander toestel vlak naast de kamer (de kamer kijkt uit op het dak) maakt lawaai. De spiegel in de kamer was gebarsten en de tapis plain dringend aan vernieuwing toe. Enkele andere koppels hadden voor dezelfde prijs een veel ruimere en vernieuwde kamer. Ik heb aan de eigenares hierover een opmerking gegeven en ik werd afgesnauwd, alles was conform. Jammer dat ze niet begrijpen dat je geen dezelfde prijs kan vragen voor 2 verschillende kamers.

Kamertip: vraag naar de ruime kamers, enkele kamers zijn niet aangenaam en je betaalt even veel
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank annemariededecker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken