Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Priceline
US$ 110
Volledig restitueerbaar voor 15-06-23
Vio.com
Agoda.comUS$ 110
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (47)
Beoordelingen filteren
47 resultaten
Waardering van reizigers
5
23
9
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5
23
9
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 47 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2018

Onlangs gaan lunchen en het is ons zeker niet tegengevallen. Het was er vrij rustig, misschien lag het aan het weer want het was in december net een sneeuwperiode. Daarop heb ik wel een opmerking : misschien wel best de stoep om het restaurant binnen te komen ijsvrij maken in 't vervolg, was vrij gevaarlijk. Maar eens binnen vonden we de sfeer van het restaurant wel zeer goed, mooi gedekte tafels en vriendelijke bediening. De rib-eye was trouwens zeer lekker. Als voorgerecht hadden we de garnaalkroketjes genomen en die waren enkel wat te koud vanbinnen en dat vonden we toch zonde want ze waren zeer lekker. Gaan er wel zeker en vast nog terug.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Anne D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

Op het mooie terras 2 cappuccino 's besteld met melkschuim. Bleek een tas warme melk te zijn met beetje schuim. Bij navraag of er misschien iets misgelopen was bij de bereiding kregen we het antwoord dat ze dat altijd zo maken. Niemand deed de moeite om te zien of er iets foutief was gegaan en men deed ook geen moeite om een alternatief voor te stellen . Spijtig want het zag er op het eerste zicht hier goed uit.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Road306712
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juli 2017

Enkele dubbele kamers (vb nr 5 en 6) zijn te duur. Om te beginnen zijn ze te klein (langs 1 kant geraakt je amper in bed) en met 2 personen wordt het claustrofobisch. Er is geen airco waardoor het snel benauwd wordt. Het raam openzetten is geen optie want er is geen muggenraam en 1 of ander toestel vlak naast de kamer (de kamer kijkt uit op het dak) maakt lawaai. De spiegel in de kamer was gebarsten en de tapis plain dringend aan vernieuwing toe. Enkele andere koppels hadden voor dezelfde prijs een veel ruimere en vernieuwde kamer. Ik heb aan de eigenares hierover een opmerking gegeven en ik werd afgesnauwd, alles was conform. Jammer dat ze niet begrijpen dat je geen dezelfde prijs kan vragen voor 2 verschillende kamers.

Kamertip: vraag naar de ruime kamers, enkele kamers zijn niet aangenaam en je betaalt even veel
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank annemariededecker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juni 2017

Zeer gezellig en rustig gelegen hotel. Kleine maar zeer nette kamers, van alle comfort voorzien. We werden super vriendelijk onthaald en deze trend heeft zich het hele weekend voortgezet. Zeer vriendelijk personeel die er alles aan deden om ons een mooie tijd te bezorgen. Ook het ontbijt en diner waren echt wel subliem. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Dejonghe-Achten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 januari 2017

Het is een rustig hotel ondanks de ligging aan het station. De ruime kamers zijn mooi ingericht en alles is netjes. We hadden een ruime badkamer met afzonderlijke douche en groot bad. Vriendelijk personeel.
Het licht bij de badkamerspiegel had wat sterker mogen zijn, maar dit is echt maar een detail.

Kamertip: Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping (kamer 12) en deze was prima
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ZeemeerminZeemeerman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken