Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een goede bioscoop met aangename sfeer

Komen hier vaker wegens de goede parkeergelegenheid, prijs van de bios is goed, heerlijke popcorn ... meer lezen

Beoordeeld op 3 juli 2020
CSpacht
Prima

Fijne bioscoop. Door dat de bios maar 4 zalen heeft draaien ze niet alle films. Voor de rest een ... meer lezen

Beoordeeld op 31 juli 2019
293annekek
,
Sluiskil, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 21 beoordelingen
  
Beoordelingen (21)
Beoordelingen filteren
21 resultaten
Waardering van reizigers
6
10
3
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
6
10
3
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 21 beoordelingen
Beoordeeld op 27 maart 2016 via mobiele applicatie

DaVinvi Cinema in Goes is een bioscoop dat handig uitkomt wanneer je eventjes snel naar een film wil gaan. Het ligt gelegen voor mensen die in Goes wonen en van Schouwen-Duivenland komen.
Het personeel is vriendelijk en de wachtruimte voor de zalen heeft genoeg zitplaatsen zodat men niet al te lang hoeft te staan voor het wachten. Daarnaast is er een mogelijkheid om een avondmaal voor je film te krijgen wat erg goed te doen is en goede kwaliteit.

De zalen zijn klein vergeleken met de gewone bioscopen. Daarnaast hebben ze ook maar vier zitplaatsen per rij waardoor je maar een beperkte keuze hebt. De zaal loopt niet goed af en wanneer je vooraan zit krijg je last van je nek doordat je alsmaar omhoog moet kijken. Dit komt door de ruimte tussen de voorste rij en het scherm. De parkeerplaats komt handig uit alleen zijn de extra kosten vaak irritant waardoor mensen liever dichtbij de mcdonalds parkeren om onder deze kosten uit te komen.

Conclusie: DaVinci is een handige bioscoop waar je even snel een filmpje kan kijken, mocht je geen zin hebben om naar Cinecity of Kinepolis te rijden.

Datum van activiteit: december 2015
Bedank Domedar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2015

Fijne warme sfeer in deze bioscoop. Heel geschikt voor een avondje uit, voor de Tourist een goede 'slechtweer' attractie.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank AlieH270
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2015

Ladiesnight met de premiere van Mannenharten 2, Leuk avondje uit, ontvangst met proseco, hapje en snapje in de foyer en leuke kledinganbiedingen. Verloting (gratis)
Gezellige om een avondje uit te gaan.

Datum van activiteit: december 2015
1  Bedank christine194470
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2015 via mobiele applicatie

De bioscoop zelf is niet heel groot, maar voor een stad als Goes is de bios prima. In de bioscoop is er ook gelegenheid om wat te eten en te drinken.

Datum van activiteit: juni 2015
Bedank Vincent M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2015 via mobiele applicatie

Hoewel de bioscoop klein is, is het zeker geen slechte bioscoop. De sfeer is zeer gezellig en de zalen zijn uitgerust met prettige stoelen. Daarnaast zijn de voorzieningen wat betreft eten en drinken ook zeer goed! Al met al is dit een goede bioscoop waar ik graag kom.

Bedank NLStevenM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken