Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor kleine eters”
Beoordeling van Mamma Roma

Mamma Roma
Geclassificeerd als nr. 16 van 133 Restaurants in San Miguel de Abona
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
18 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustig gelegen, groot restaurant met overdekt terras. Jammer dat er maar 2 tafels volzet waren. De bediening was matig, ze spreken haast geen Spaans of Engels. De versgemaakte pasta met wijn, kaas en bacon was lekker. De verse pasta met kaas was eerder flauw van smaak. Leuk dat ze het aan de tafel komen bereiden. Kleine porties. Te duur voor wat je krijgt.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank kaatjeq
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mammaroma T, Director de Relaciones Públicas van Mamma Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2017
Google-vertaling


thank you for sharing your experience on Tripadvisor. 

We were sorry to hear about your mixed experience ,We will pass your comment to the kitchen department ,We had news waiters that night that didn't work well and we are very sorry you appened to come that night. We want to invite you back on us to show you we're serious about good customer service.
In any case, we would be delighted to have you as a guest again in your next visit!
Best wishes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (444)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 444 beoordelingen

24 maart 2017 beoordeeld

- Ontvangst: Matig, dames konden (nog) niet zo goed Engels en verstonden ons dan ook niet zo goed, 1tje moest haar baas sturen om te komen opnemen.
Bij het opnemen wilde ik een Nestea bestellen aangezien dit op de kaart stond.
De baas zei meteen dat hij het niet in huis had.
- Diner: lasagna met groeten was zeer lekker. Mijn vriend nam een kipgerecht wat wel beter kon. Veel te grote borden, en zo was de presentatie van de kip maar pover.
- Dessert: Tiramisu is TOP!!, was zeer lekker! Maar wel zeer triestige portie voor 1 persoon. Voor €6 mocht het stuk wel groter zijn.
- Restaurant: hele mooie ronde ruimte, maar vreemde sfeer. Echt gezellig was het niet ingedeeld.

Datum van bezoek: maart 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Naomi V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Personeel is zeer vriendelijk
Restaurant is iets te groot waardoor het niet 100%.gezellig is maar zeker ook niet ongezellig.
Eten is gemiddeld.
Grote eters houden zich best niet tot 1 plat.
Pasta's zijn klein ( eerder voorgerecht) en dessertbuffet voor 3 wat weinig.
Samengevat: Lekker maar niet geweldig. Kleine porties, zéker voor mannen te weinig. Vriendelijk personeel

Datum van bezoek: november 2016
Bedank 153ellenh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mammaroma T, Director de Relaciones Públicas van Mamma Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2016
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience on Tripadvisor.
We will forward your comment to the kitchen department.

We do always our best to provide a good service and good food.

We would be delighted to have you as a guest again in your next visit!

Best wishes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2016 beoordeeld

Tijdens onze vakantie van een week zijn we hier de vierde dag terechtgekomen. De vorige dagen (in andere restaurants) vielen ons tegen, maar hier maakten ze het dubbel dwars goed!
Vriendelijk personeel, vriendelijke eigenaar en wat een lekkere pasta's!! Ook het vlees wordt erg lekker klaargemaakt. Goede wijnen. We zijn hier de twee avonden erop ook geweest.
Bij de rekening/na het dessert krijg je de Room limoncello en/of de chocolade likeur van het huis (Home Made) en die is heerlijk! Andere restaurants halen het niet bij deze!

Datum van bezoek: maart 2016
Bedank carlijn k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mammaroma T, Director de Recepción van Mamma Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for sharing your experience on Tripadvisor.

Your opinion is highly cherished, we are very happy you enjoyed your night with us.

I would appreciate to stop by our Facebook page "Mamma Roma Tenerife" to see all updates, etc .. activities in the area and the Golf Park.

Hope to welcome you again soon!

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2012 beoordeeld

Je word daar uitstekend ontvangen door de patron ,als je ooit er bent geweest ,ontvangen ze je met een hapje bij je drank.
Gezellig terras buiten ,onder bomen.

Datum van bezoek: oktober 2012
Bedank Myriam V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mamma Roma bekeken, bekeken ook

Golf del Sur, San Miguel de Abona
Golf del Sur, San Miguel de Abona
 
Golf del Sur, San Miguel de Abona
Golf del Sur, San Miguel de Abona
 
Tenerife, Canarische Eilanden
Golf del Sur, San Miguel de Abona
 

In Mamma Roma geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding