Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top restaurant”
Beoordeling van Pizzicato

Pizzicato
Geclassificeerd als nr. 10 van 208 Restaurants in Puerto Rico
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 16
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Vriendelijke bediening. Pizza had een lekkere bodem en was rijkelijk belegd. Tagliatelle met heerlijke saus.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Jos6677
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (534)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 534 beoordelingen

10 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren op zoek naar een Italiaans restaurant in Puerto Rico en via Tripadvisor zijn we bij Pizzicato terechtgekomen. Het personeel is vriendelijk en straalt rust uit. De kaart is niet super uitgebreid maar er is genoeg keus aan pizza’s, pasta’s en wat andere (Italiaanse) gerechten.
In contrast met eerdere recencies vonden wij het knoflookbrood erg lekker en ook de hoofdgerechten waren top. Alles was lekker op smaak.
De ligging van het restaurant is niet heel geweldig, maar het eten maakt veel goed.
Ik kom hier zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Beoordeler1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker Italiaans eten van hoge kwaliteit! De pasta is vers gemaakt en dat proef je wel degelijk! Ook wel netjes is dat de bediening ons van te voren aan gaf dat het wat langer zou duren aangezien we risotto hadden besteld, alles is dus vers bereidt! Was hier wel erg rustig, maar kwam zeker niet door het eten of de prijs! Wellicht moet dit pareltje nog ontdekt worden door de menigte!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank nielsp654
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als liefhebber van Italiaans eten zijn we hier 2 keer geweest. Een keer afgehaald en een keer aan een tafeltje gezeten. De omgeving is niet heel mooi (restaurant ligt in een winkelcentrum), maar heerlijk gegeten. Echte Italiaanse kaart! De huiswijn was zelfs Italiaans. Met afhalen 2 pizza's besteld. Deze waren ook heerlijk!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank jwbeltman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was zeer goed. 2x gegeten deze vakantie. Pizza's en lasagne was alleen erg lekker. Echt een aanrader met een leuk uitzicht over het strand.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Tim L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzicato bekeken, bekeken ook

 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

In Pizzicato geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding