Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.330)
Beoordelingen filteren
3.330 resultaten
Waardering van reizigers
2.476
647
150
35
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.476
647
150
35
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 3.330 beoordelingen
Beoordeeld op 6 februari 2018

Dit hotel doet zijn naam eer aan, het is een koninklijk hotel, zo wordt je ook behandeld door het vriendelijke en behulpzame personeel. Vooral Manuel stal de show, dit is een zeer vrolijke bediende, heel warm en hartelijk. Ondanks de grote eetzaal voelde je je toch geen nummer, het eten was bijzonder goed en uitgebreid, elke dag een ander menu, dit was echt heel lekker en veel keus, voor elk wat wils. Onze kamer werd elke dag gereinigd en was heel comfortabel, er was zelfs een keukentje aanwezig. Kortom echt een aanrader, nogmaals waar voor je geld.

Kamertip: De bovenste kamers hebben een prachtig uitzicht op de baai en de oceaan
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Herman I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GLORIA_TH, Director General van Gloria Palace Royal Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2018
Google-vertaling

Dear Herman,

Thank you for your positive comments regarding our hotel, team and services. We are glad that you left with a positive impression of our product and services and we were able to exceed your expectations. We are very fortunate to have a staff like Manuel that truly cares about the guest experience.


We look forward to welcoming you back to our hotel.

Sincere regards,
Ricardo Pita
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2017

Familie van de Bor.
Wij zijn nu voor de 15de keer naar dit hotel geweest.
Bij aankomst in onze kamer stond er keurig een fles champagne in een koeler klaar.
Het eten is in een woord GEWELDIG er is voor iedereen meer dan genoeg keuze. Meerdere keuzes in vis, vlees en vegetarisch, ook gluten vrij ed. is geen probleem.
Correcte kleding voor s'avonds is een vereiste wat te begrijpen is en word zeer gewaardeerd.
Het hotel zelf en de kamers worden zeer goed schoon gehouden.
Er is een fitness zaal een Spa en diverse activiteiten worden gepresenteerd.
Wij zitten alweer naar de volgende reis(16) naar dit hotel uit te kijken.
Het is geen goedkoop hotel, maar zeker elke cent waard!!
Alle mensen die hier werkzaam zijn, in een woord TOP

Kamertip: welke kamer je ook toegewezen krijgt het is altijd met geweldig uitzicht op de zee.
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank atuatha
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GLORIA_TH, Director General van Gloria Palace Royal Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2017
Google-vertaling

Dear client,

Thank you for sharing your recent stay with us!
It is great to hear that your stay was comfortable and that the team provided exceptional service. I have thanked them on your behalf.
Thank you for choosing Gloria Palace Royal, we look forward to welcoming you back again soon.

Best regards,
Ricardo Pita
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2017 via mobiele applicatie

We zijn hier nu voor de 2e keer en het is wederom geweldig. Heel erg schoon en hygiënisch. Het Diner buffet is er op vooruit gegaan vergeleken met 2 jaar geleden. Er is iedere dag tijdens het buffet live cooking met vis én vlees. Veel keuze in het buffet wat overigens de hele avond heel snel wordt aangevuld. Personeel in het hele hotel is erg vriendelijk. Niet onbelangrijk is dat alle kamers een prachtig uitzicht hebben over het strand.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank natasjamuskee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GLORIA_TH, Director General van Gloria Palace Royal Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2017
Google-vertaling

Dear client,

Thank you so much for the high praise! Our staff and the location are the two top reasons guests want to return and I appreciate you mentioning both in your comments. We love to see guests return year after year and look forward to your next visit.

Best regards,
Ricardo Pita
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017 via mobiele applicatie

Wouw hier ben ik nou 2x geweest. En nog steeds geweldig. Ons zoontje van 3 zei letterlijk ik wil niet meer naar huis pappa en mamma. Me zoontje is helemaal gek van Manuel die in het restaurant werkt in de bediening

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Melvin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GLORIA_TH, Director General van Gloria Palace Royal Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2017
Google-vertaling

Dear Melvin,

Thank you so much for the high praise! Our staff (Manuel)and the location are the two top reasons guests want to return. We love to see guests return year after year and look forward to your next visit.

Best regards,
Ricardo Pita
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017 via mobiele applicatie

Echt een super hotel nu voor 2e keer geweest. Een aanrader.
Bediening is geweldig.
De beste ober is Manuel (zie foto)
Hij is zo goed naar iedereen jong of oud maakt niet uit. Hij is snel en goed in z'n werk echt een super kerel!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met familie
4  Bedank FamilieBrouwer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GLORIA_TH, Director General van Gloria Palace Royal Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your positive comments regarding our hotel, team and services. We are glad that you left with a positive impression of our product and services and we were able to exceed your expectations. We are very fortunate to have a staff like Manuel that truly cares about the guest experience.


We look forward to welcoming you back to our hotel.

Sincere regards,
Ricardo Pita
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken