Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“1x nooit meer”
Beoordeling van Restaurante Belice

Restaurante Belice
Geclassificeerd als nr. 68 van 208 Restaurants in Puerto Rico
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 19
Keukens: Spaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren hier gaan zitten omdat we er voor op het strand lagen. Overdreven aanwezig personeel, continue aan het klappen en je aanraken. Eten was ook niks, we hadden spaghetti carbonara, welke zuur en waterig was en de inktvisringen die slap, vet en smaakloos waren. Het broodje aioli vooraf leek ook of het een broodje van de dag ervoor was. Het restaurant er naast is een heel stuk beter.

Datum van bezoek: april 2018
1  Bedank DaisyW371
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (373)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 373 beoordelingen

22 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten!
Wij hadden ossenhaas met saus naar keuze, erg lekker!! Aanrader!

& je hebt mooi uitzicht naar de zee ;-)

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 969leonieh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 maart 2018 beoordeeld

Wat een heerlijke plek om te eten. Gezellige bediening. Goed eten. We hadden vooraf een salade besteld om er zeker van te zijn dat we genoeg groente binnen zouden krijgen. Achteraf was dit niet nodig. Bij ons (grote stuk) vlees zat behoorlijk wat rauwkost. Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Agaath F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2018 beoordeeld

Samen met mijn vriend kom ik nu 3 jaar op het strand van Amadores. En steeds vóór restaurante Belice. Hier kun je prima lunchen. En een beetje dollen met het aardige personeel.
Ali of Ashraf is de man die de klanten naar binnen probeert te lokken. Hij doet dat nooit opdringerig zoals zo vaak het geval is, maar op een respectvolle en humorvolle manier.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank TonVanHove
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2016 beoordeeld

Komen al 9 jaar tijdens onze vakanties op Gran.Can. op het prachtige strand Amadores. Altijd ,als we trek krijgen gaan we eten bij Belice. In een woord HEERLIJK!!!
Je wordt daar door Alex en personeel echt als " gast" ontvangen. Een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Wimleny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Belice bekeken, bekeken ook

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

In Restaurante Belice geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding