Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.815)
Beoordelingen filteren
1.815 resultaten
Waardering van reizigers
631
653
303
129
99
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
631
653
303
129
99
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.815 beoordelingen
Beoordeeld op 17 maart 2019 via mobiele applicatie

Mooi appartementen complex waar gerenoveerd wordt. Dat betekende veel trappen lopen. Voor het zware werk was er een fiat panda ingezet waarmee koffers en passagiers weren vervoerd.

Mooi uitzicht over Puerto Rico en goede voorzieningen in huis

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 635henkt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Riversun-Hotels, Communiy Manager van Hotel Riosol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2019
Google-vertaling

Dear 635henkt,

We are very thankful after reading your review about your stay at the Hotel Riosol.
Thank you for praising our Apartments, facilities and views.
It is a pleasure to check that you enjoyed your holidays with us and that you do recommend it to other families.
We will be more than happy to receive you again with a big smile.
Looking forward to welcoming you soon.
Kind Regards,

Hotel Riosol
Riversun – Touristic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2019

Het hotel heeft een erg mooi uitzicht! Het eten/drinken is er uitstekend. Iedereen is er erg gastvrij en behulpzaam. Voor mensen die erg slecht te been zijn is dit hotel geen optie alles loopt stijl of heeft heuvels en er zijn veel trappen, voor de rest is alles perfect

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dream67440520628
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Riversun-Hotels, Communiy Manager van Hotel Riosol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2019
Google-vertaling

Dear Dream67440520628,

We are very thankful after reading your review about your stay at the Riosol Hotel.
Thank you for praising our staff, service, Restaurant and views.
It is a pleasure to check that you enjoyed your holidays with us and that you do recommend it to other families.
We will be more than happy to receive you again with a big smile.
Looking forward to welcoming you soon.
Kind Regards,

Hotel Riosol
Riversun – Touristic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2019

We hebben´s nachts sleutel van het appartement opgehaald. Erg vriendelijk te woord gestaan. Ook was er de mogelijkheid om een Nederlandstalig boek of tijdschrift te lenen. Verder hebben we van de faciliteiten geen gebruik gemaakt

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Flyer34842284398
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Riversun-Hotels, Community Manager van Hotel Riosol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2019
Google-vertaling


Dear Flyer34842284398,

We are very thankful after reading your review about your stay at the Riosol Hotel
Thank you for praising our friendliness.
It is a pleasure to check that you enjoyed your holidays with us and that you do recommend it to other families.
We will be more than happy to receive you again with a big smile.
Looking forward to welcoming you soon.
Kind Regards,

Hotel Riosol
Riversun – Touristic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2019

Na de verschrikking van vorig jaar in Masalomas, gelukkig weer in Rio Sol!Zelfs de verbouwing heeft geen roet in het eten gegooid.Zwembad is verwarmd, je kunt zonder reservering aan het buffet aanschuiven en veel van de ons zo bekende medewerkers lieten merken dat ze ons hebben gemist. Top!

Kamertip: Misschien een extra stoel voor bij de bank.... Zit iets gezelliger!
Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Global47573511183
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Riversun-Hotels, Community Manager van Hotel Riosol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2019
Google-vertaling

Dear Global47573511183,

We are very thankful after reading your review about your stay at the Riosol Hotel.
Thank you for praising our swimming pool, restaurant and staff.
It is a pleasure to check that you enjoyed your holidays with us.
We will be more than happy to receive you back again with a big smile.
Looking forward to welcoming you soon.

Kind Regards,
Hotel Riosol
Riversun-Touristic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2018

heel netjes, wel wat verouderd. Dorpje ook niets te beleven, maar wij zijn dan gewoon in hotel gebleven.
Eten heel lekker en gevarieerd, vriendelijk personeel. Een aanrader en voor mij een ster mee waard (maar wij hadden geen nood aan airco die er niet is!)
rust was er ook en het leek helemaal niet zo'n groot hotel omdat iedereen verspreid lag aan de verschillende zwembaden

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank lucv944
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Riversun-Hotels, Community Manager van Hotel Riosol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

I'm delighted you enjoyed your stay with us at the Riosol Hotel so much, it's highly gratifying and motivational when we receive praise and recognition for a job well done.
We pride ourselves in cooking locally sourced food and I am so pleased to hear that you enjoyed it ever so much.
Expectations are something we try to influence before arrival through honesty and transparency - we set out to convey everything we are, and nothing we're not!
On behalf of us all, sincere thanks and we hope to see you again in the future.
Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken