Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Da Pinocchio ”
Beoordeling van Da Pinocchio

Da Pinocchio
Geclassificeerd als nr. 32 van 208 Restaurants in Puerto Rico
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
11 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten, kundig personeel prijs/ kwaliteit uitstekend. En de lekkerste tiramisu ever!!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Marijke27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (831)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 831 beoordelingen

11 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten en aan heel redelijke prijzen.
Heerlijke scalopina gorgonzola met verse spinazie vergezeld van aardapppeltjes in de schil met spekreepjes, paprika en uitjes.
Mijn vrouw zweert bij de verse tiramisu als dessert.
Echt een aanrader als je in Puerto Rico komt.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Brian en Marijk... O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed restaurant met heel vriendelijk personeel, eten was echt heel erg lekker met voor ieder wat wils. ook nog zeer goed betaalbaar.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Tom B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na alle 'steakhouses' en 'pizza, pasta, vis' tenten zijn wij op de een na laatste avond hier beland. Dit is werkelijk waar de beste italiaan waar ik ooit gegeten heb. De lasagne is bijzonder goed, de tiramisu uitstekend en is veel van de bediening nog italiaans ook. Verder heeft het een open(glazen) keuken. Zeker een aanrader om te gaan eten!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Rvanderlugt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld

Een prima glutenvrije pizza gegeten. Een pizza zoals een pizza hoort te zijn. Je moet hier niet zijn om op je gemak uit eten te gaan. Het is er druk en de bediening is snel. Wel vriendelijk overigens. De pasta was ook lekker volgens mijn gezelschap.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Voyage540578
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Pinocchio bekeken, bekeken ook

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

In Da Pinocchio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding