Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verborgen parel”
Beoordeling van Nobelos Bio Restaurant

Nobelos Bio Restaurant
Geclassificeerd als nr. 2 van 12 Restaurants in Agios Nikolaos
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 65
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
25 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ervaring om bij Nobelos te eten! Vanaf de weg loop je door een tuin naar het restaurant dat direct aan zee gelegen is. Een prachtig uitzicht tijdens je lunch of diner krijg je er gratis bij! Zeer vriendelijk en kundig personeel en het eten is echt heerlijk. Dikke aanrader tijdens een verblijf op Zakynthos!

Datum van bezoek: september 2022
Bedank remkem2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (611)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 611 beoordelingen

17 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten met prachtige locatie. Je kan er foto’s blijven nemen! Vriendelijk personeel. Iets prijziger voor Griekenland, maar zeker eens de moeite waard omdat het zo lekker is en voor de locatie.
Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank siens2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige plek en lekker eten, maar prijs/kwaliteit uit verhouding en belabberde service. Het ene moment veel te opdringerig en wel 8 verschillende obers die continu aan tafel staan om zo snel mogelijk weer een fles water van 7 euro of wijn te verkopen. Het andere moment wordt je totaal vergeten terwijl het personeel lekker staat te kletsen of op hun IPhone staat te kijken. De manager loopt de hele avond mooi te wezen in een duur pak (geen wonder dat je 23 euro betaalt voor een voorgerechtje) maar steekt geen hand uit om te helpen. Bij het afrekenen van een forse rekening werden we erg onbeleefd behandeld en nogal opdringerig om fooi gevraagd. Een zure nasmaak, geen plek om relaxt te dineren.

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Pioneer231117
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima grieks eten, goed vers. Ook een hele mooie locatie. De bediening verpeste helaas iets wat de ervaring. Zeer ongeïnteresseerd en stijf. Leek alsof ze er geen zin in hadden. Jammer

Datum van bezoek: september 2021
Bedank Fearless53015044010
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 september 2021 beoordeeld

Idyllisch familie hotel, met heerlijk eten en fantastische cocktails. Klein privé strand met bediening. Absolute aanrader!

Datum van bezoek: september 2021
Bedank 438liesbethb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Nobelos Bio Restaurant bekeken, bekeken ook

Zakynthos, Ionische Eilanden
 

In Nobelos Bio Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.