“Gastvrij ontvangst en heerlijk gegeten meerdere keren!”
Beoordeling van Ex Animo "Apo Kardias"

Ex Animo "Apo Kardias"
Geclassificeerd als nr. 1 van 12 Restaurants in Agios Nikolaos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 107
12 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Supervriendelijke bediening, heerlijk eten en een van de weinig restaurants waar je graag de rekening betaald!

Datum van bezoek: augustus 2020
Spyros_Tsoukalas_M, Owner van Ex Animo "Apo Kardias", reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2020

Thank you so much!!

3 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk restaurant met tafels buiten onder de olijfbomen. Je kan ook binnen zitten, maar ik zou zeker voor tafels gaan in de olijf boomgaard.
Relaxte bediening (geen haast) super vriendelijk.
Een goede kaart met bekende Griekse gerechten. Vlees en vis.
Heerlijk gegeten en een goede wijn erbij voor een hele redelijke prijs.
Zeker een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en een sfeervolle omgeving.

Datum van bezoek: oktober 2019
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit restaurant hebben wij redelijk gegeten maar een aantal dingen waren niet geweldig. De frietjes bij de maaltijd waren slap en vettig. De wijn die er te krijgen was is niet bijzonder. De verlichting bestaat uit een paar TL balken met hier en daar wat andere lampjes. De T-bone steak krijgt wel een waardering van 4 op de schaal van 5. Bediening is vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
1 augustus 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten bij de familie, broer en zus in de bediening, moeder in de keuken en vader achter de grill! we konden deze avond helaas niet buiten zitten ivm de harde wind en wat buitjes maar heerlijk gegeten, kregen nog een schaal met vers fruit na van het huis. Het was dicht bij onze vakantiewoning dus naar toe gewandeld! een zeer gastvrij familie-restaurant met heerlijke gerechten!

Datum van bezoek: juli 2019
24 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen pas laat aan bij het restaurant maar konden nog terecht (22:15). Heerlijk gegeten en het recept beef met een witte wijn saus van de moeder van de familie was overheerlijk! Daarna nog een heerlijk dessert gekregen. Een prachtig welkom op dit mooie eiland.

Datum van bezoek: juni 2019

Reizigers die Ex Animo "Apo Kardias" bekeken, bekeken ook

Zakynthos, Ionische Eilanden

In Ex Animo "Apo Kardias" geweest? Deel je ervaringen!