Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“4 nieuwe luxe appartementen met top ligging Zuid ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Agia Galini, Rethymnon Prefecture, Kreta

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 24 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Famvander ...
Bilthoven
Niveau 6 bijdrager
153 beoordelingen
20 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 34 nuttige stemmen
“4 nieuwe luxe appartementen met top ligging Zuid Kreta”
Beoordeeld op 18 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Mooi gelegen appartementen aan de zuidkust van Kreta. Rust, een leuk dorpje op korte loop afstand, goede bedden en luxe service met een ontbijt indien gewenst. Leuke trip ideeën worden met de gasten gedeeld. Elk appartement heeft een eigen ingericht terras. Prettig om met maar max. 8 gasten van GALINI BREEZE gebruik te maken. De kleinschaligheid en de zorg die er aan het comfort besteed worden maken dat dit plekje bij Agia Galini een aanrader is.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LvdV
Düsseldorf, Duitsland
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
“Heimwee naar Galini Breeze”
Beoordeeld op 22 september 2017 voor een verblijf in september 2017

Een kleine parel van gastvrijheid, heerlijk privé op toplocatie met verpletterend uitzicht. Fijne plek ook als alleen reizende rustzoeker. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alles klopt gewoon bij dit resort. Je zou er nooit meer weg willen!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
esthera_j ...
Leiden, Nederland
1 beoordeling
“Heerlijke vakantie gehad bij dit prachtige complex!”
Beoordeeld op 21 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017

Galini Breeze is een ontzettend mooi, kleinschalig en luxe complex dat van alle gemakken is voorzien! De studio's zijn erg ruim en brandschoon met een mooi terras en heerlijke douche. Ook het zwembad is erg mooi met een prachtig uitzicht, waarnaast we 's morgens tevens van een heerlijk ontbijt hebben kunnen genieten. De eigenaren, Monique en Marc, waren daarnaast ontzettend gastvrij. Het strand en het leuke dorpje zijn op loopafstand en dat was ook erg fijn. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gevanderd ...
Amsterdam, Nederland
Niveau 5 bijdrager
50 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Genieten met de hoofdletter G”
Beoordeeld op 7 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017

Dit (nieuwe) kleinschalige nieuw complex is werkelijk van alle gemakken voorzien en heeft een fantastisch uitzicht. De 4 vrijstaande studio's bieden veel privacy en hebben een heerlijk schaduwrijk terras en ongeëvenaard dakterras.
De 2 (Nederlandse) eigenaren zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak en zij leiden dit complex met heel veel liefde.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
simvdgraa ...
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“Prachtige ligging en fantastische accommodatie.”
Beoordeeld op 31 mei 2017 voor een verblijf in april 2017

De bungalows zien er heel mooi strak en schoon uit. Elke bungalow heeft een terras waar je lekker even kan bijkomen en vooral genieten van het prachtige uitzicht over de zee. Marc en Monique, de eigenaren, zijn zeer gastvrij en wij hebben elke morgen een heerlijk ontbijtje genoten bij het zwembad, met wederom dat mooie uitzicht. De omgeving is mooi, je kunt naar vele prachtige kloven en strandjes rijden met de auto. Het leuke dorpje met gezellige en goede restaurantjes is op loopafstand, ongeveer 10 minuten lopen. Wij hebben genoten en gaan zeker nog eens terug. Een aanrader!!!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anita v
1 beoordeling
“Prachtig kleinschalig complex met schitterend uitzicht op loopafstand van strand en dorp.”
Beoordeeld op 21 april 2017 voor een verblijf in april 2017

Een lot uit de loterij. De studio's zijn mooi en modern met eigen terras en dakterras. Elke ochtend een heerlijk ontbijt aan het zwembad en dan genieten van de omgeving door er op uit te trekken of lekker om je heen te kijken (bergen en zee in 1 uitzicht is prachtig). 's Avonds een drankje aan het zwembad voordat je naar het dorpje wandelt voor een heerlijk diner. Fantastische gastheer en gastvrouw waardoor deze midweek voor ons voelde als het genoemde lot uit de loterij.

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pieter-Jo ...
Soest, Nederland
1 beoordeling
“Prachtig kleinschalig resort, fantastisch uitzicht, supervriendelijke eigenaren”
Beoordeeld op 17 april 2017 voor een verblijf in april 2017

Een heerlijk nieuw kleinschalig resort met zwembad. Net buiten het levendige Agia Galini aan de zuid kust van Kreta. Op loopafstand van restaurants en bars en ook het strand. Met onze huurauto mooie tochten gemaakt door de bergen en naar andere baaitjes. Wij zaten in app Sky, de hoogstgelegen van totaal 4 app, met een geweldig uitzicht over de baai aan de ene zijde en de bergen aan de andere zijde. Heerlijk comfortabel app, met regendouche, lekker bed, kitchenette met Nespresso apparaat en ook waterkoker. Supervriendelijke en gastvrije NL eigenaren die elke ochtend een heerlijk ontbijt verzorgen.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen