Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (276)
Beoordelingen filteren
277 resultaten
Waardering van reizigers
161
78
27
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
161
78
27
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 277 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2019 via mobiele applicatie

We hadden een junior suite geboekt en kregen een standaard kamer die tevens heel vuil was en uitkwam op het kleine grasmatje waar iedereen kon komen zonnen. Er werd ons wel een andere kamer beloofd maar mochten deze niet eerst bekijken
Het ontbijt was beneden alle peil alles was koud en leek er al uren te liggen. Het hotel is moeilijk te bereiken van het strand en dorp voor wie niet goed te been is ,heel steil
Na 2 dagen zijn we er vertrokken...we hadden het wel gehad,pluspunt ze deden er niet moeilijk over dat we na 2 dagen wilden vertrekken en hebben ook maar 2 overnachtingen aangerekend

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank debbysomers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
michalischrist, Διευθυντής van Palazzo Greco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2019
Google-vertaling

Dear Mrs Somers,


We feel sorry that your holidays were not what you expected. Nevertheless, the description of Palazzo Greco from your point of view is not quite objective.

You booked a junior suite with sea view and you were given a junior suite with sea view. Your room was situated on the ground floor and had also a Jacuzzi. Standard rooms are smaller in size.

Cleanliness and breakfast are top priorities for our hotel, and therefore are rated with 9,3 and 8,8 out of ten, respectively on Booking.com, as well as in other sites. Palazzo Greco hotel has been certificated for the "Greek Breakfast" by the Hellenic Chamber of hotels.

You requested a room change on a higher floor, and that was possible from the next day. You could not see the room before the check out of previous guests. The day you left the hotel, the room was available to see it but you refused to do so. We promised a room change and we offered it.


Hotel is situated between the village and the beach, only 5 minutes away in walking distance. Both places are reachable also by car. It is on top of the small hill, therefore it has amazing view to the sea.

Due to the fact that our hotel gives great attention to the total holiday experience of guests, we did not have any intention to charge you more than the days we accommodated you, although the hotel's policy is to charge the whole amount. Our guest's satisfaction is and it will always be our goal.


Best Regards,
Stelios Christoforakis- Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Fijn hotel. Erg vriendelijk personeel. Lekker en uitgebreid ontbijt. Mooie kamers met fijne bedden. Kleun zwembadje maar lekjer als je thuis komt km nog even af te koelen. Niet geschikt voor mensen met slechte benen want het is dalen en klimmen naar zowel het strand als het dorp.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AartjeH1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Palazzo is een van de betere hotels in agia galini. Ideaal gelegen aan de top van de berg tussen het strand en het historische centrum in. Allebei op loopafstand. Wel steile hellingen dus voor mensen die niet goed te been zijn is dit af te raden. Met onze buggy was het even zweten maar prima te doen over de wegen.

Het hotel zelf heeft zeer aardig en behulpzaam personeel. Reserveer van te voren een baby bedje en zo kan de kleine heerlijk slapen. Wij hadden een standaard kamer wat met het babybedje wat aan de krappe kant was. Volgende keer gaan we voor een wat luxere kamer puur vanwege de ruimte. De standaard kamer heeft verder alles wat je nodig hebt. Airco en WiFi (gratis) koelkast en kluis. En alles schoon! Zwembad bij hotel is ook een pluspunt!

Tip: boek kamer met zeezicht! Wat een fenomenaal uitzicht heb je vanaf je balkon. Zonsopgang prachtig om te zien aangezien de kleine al vroeg wakker was.

We zijn vaker in agia galini geweest en komen zeker weer terug, en dan ook dit hotel. Beste die we hier gehad hebben.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Kraantjefappie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019

Een geweldige vakantie gehad in Palazzo Greco Boutique Hotel! Prachtige, goed verzorgde hotelkamers, heerlijk ontbijtbuffet, prachtig uitzicht, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Op mijn verjaardag trof ik een fles wijn, een felicitatiekaart en een bord met vier kleine gebakjes plus kaarsje aan op de kamer. Zó ontzettend attent!!!

Kamertip: Zeezicht is het mooiste en meest rustige.
Datum van verblijf: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Pvwersch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019

Zeer vriendelijk personeel, een eigen parking vlak tegenover het hotel, ligging op 100m van het dorp (wel steil naar beneden), een verzorgd ontbijtbuffet, heel nette kamers, een mooi gelegen terras met uitzicht op de zee (waar je kan ontbijten of dat ook als bar dienst doet). Er is een klein zwembad en een kleine ligweide beschikbaar. Beperkt.

Kamertip: De kamers op de benedenverdieping met zicht op zee geven via een schuifraam uit op het zwembadje en de kleine ligweide.
Datum van verblijf: juli 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BeBain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken