Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige plek, goede service”
Beoordeling van Yamas

Yamas
Geclassificeerd als nr. 16 van 38 Restaurants in Agia Pelagia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 17
Keukens: Grieks, Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
17 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste restaurant waar we gingen zitten na de ochtend te zijn aangekomen. We namen 2 heerlijke koude biertjes en bestelde van de kaart. Kregen vooraf nog brood met tapenade en boter om vervolgens heerlijk eten te krijgen. Het uitzicht vanaf het terras maakte alles af. Na deze ervaring nog zeker 4 keer teruggekomen voor lunch en ook diner. Elke keer weer goed eten en goede service met name van Elena die ons elke keer weer vriendelijke begroeten. top plek!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Lars d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (162)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 162 beoordelingen

5 november 2017 beoordeeld

Vriendelijk personeel die zeker je vakantie willen laten slagen. Het is een leuk, gezellig en sfeer vol restaurant. Waar je heerlijk kunt eten en lounge. Je hebt hier echt een vakantie gevoel.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Marga H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld

Dichtbij hotel Peninsula kwamen we lopend op de weg naar het dorp hier langs. Yamas hoort bij hotel Eva Mare. Je kunt hier wat drinken en eten. In het hoogseizoen is het aan te raden om te reserveren voor het eten. . Het ligt op een hoger gelegen gedeelte zodat je vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt op de baai van Agia Pelagia. De bediening is niet altijd even snel maar wel heel vriendelijk. Het is ook een sisha lounge. Je kunt hier op fijne banken heerlijk wat drinken en het eten is er goed en ze zijn niet duur.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RitaB948
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Combinatie van lounge en restaurant, mooi ingericht en prachtig zicht op de kust van Agia Pelagia. Je kan er genieten van verfijnde gerechten en lekkere cocktails met vriendelijke bediening. Kortom niet te missen als je in de buurt bent.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank GillesV229
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

3 dagen na elkaar geweest super gezellig super lekker vriendelijke bediening op zaterdag dj with lounge music.
Gewoon schitterend.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Gostevy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Yamas bekeken, bekeken ook

Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
 
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
 
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
 

In Yamas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding