Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.441)
Beoordelingen filteren
2.441 resultaten
Waardering van reizigers
1.292
722
246
108
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.292
722
246
108
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.441 beoordelingen
26 september 2017 beoordeeld

Dit prachtig hotel ligt op een super locatie. Prachtige uitzichten. Modern complex met een mooie kamer, uitstekende keuken en vriendelijk personeel. Vooral de heren Hercules, Nicos en hun medewerkers (-sters) doen we alles aan om je en fijne vakantie te bezorgen. Vooral Mara is uper enthousiast en leert je nog enkele woordjes grieks daarbij. Het zwembad voor aduls only en de zonneweide is heerlijk rustig. je wordt er verwend met drankjes en "fruithapjes

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Elly v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Elly v,

Thank you for taking the time to write your review of our property, your comments are very much valued.
We are glad you appreciated so much the breath-taking panorama from our hotel.
For us, It is a great honor that you remember our friendly staff by name, we will forward your kind words. Our team is very grateful to you!
Also, thanks for your kind words and mentioning that hotel generously offers a good choice of menu throughout the week.
All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Guest Relation Sea Side Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2017 beoordeeld

Topadresje!!
Niet heel veel te beleven nabij het hotel, maar voor een vakantie vol rust en ontspanning ben je op de juiste plek!
Het personeel is SUPERvriendelijk, de maaltijden heel goed, de omgeving zeer netjes en mooi.
Wel veel trapjes in het resort, dus mensen met een beperking zou ik zeker aanraden om dit te melden bij de boeking, ik ben ervan overtuigd dat dit gastvrije hotel daar absoluut rekening mee houdt.
Proficiat aan jullie team!

Verbleef: oktober 2016
Bedank Verhegge S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2016 beoordeeld

We hebben al veel bezocht en veel gereisd in ons leven, maar dit hotel is voor ons de absolute top voor mensen die op zoek zijn naar rust. Geen luidruchtige disco, geen lawaaierige toestanden, geen met handdoeken gereserveerde strandstoelen, ... . In plaats daarvan kan je in alle rust genieten van een adembenemend uitzicht, een "adults only" zwembad zonder krijsende kids (een zwembad voor kids is ook aanwezig), alom aanwezig en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, waaronder lieve Chryssa (behalve aan het onthaal, daar mogen ze wat vriendelijker zijn) dat bij het minste probleem op zoek gaat naar een oplossing. Wat een verwennerij :).
Het buffet 's morgens en 's avonds is zo uitgebreid dat je enkele dagen nodig hebt om van alles eens geproefd te hebben. Bovendien heb je de mogelijkheid om de hele dag door aan de bars langs het zwembad te eten en te drinken. De thema-restaurants waren van zeer goede kwaliteit. Enkel de Greek Tavern viel tegen vanwege de minder vriendelijke bediening en de veel te grote porties (enorme verspilling).
De kamer was ruim en comfortabel. De badkamer kan een renovatie wel gebruiken, maar ach, we gaan niet op vakantie om in de badkamer te blijven zitten natuurlijk.
Rond het "adults only" zwembad zijn tal van kleine lig-tuinen aangelegd, zodat je rustig kan genieten van de zon en het water, zonder ooit het gevoel van drukte te ervaren. Zelfs al was het hotel volgeboekt, nooit hebben we daar last van gehad. Dit komt natuurlijk doordat het hotel over verschillende brede terrassen is aangelegd waardoor alle kamers wijd verspreid liggen.
In het hotel bevindt zich ook een top juwelierszaak "Sea Side Jewel Art" met uiterst vriendelijke, vakkundige en behulpzame mensen Georgios & Olga.
Beneden vlakbij het strand vind je tourism office "Status", waar we 2 geweldige excursies hebben geboekt. Eén daguitstap met privé chauffeur/gids en een zeiltocht van een halve dag naar het eiland Dia (recht tegenover het hotel).
Wij komen zeker terug !!!

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Patrik9420
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managerseaside, Guest Relations Manager van Sea Side Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2016
Google-vertaling

Dear Patrik9420,

Thank you for honoring us with your recent stay at Sea Side Resort & Spa and for sharing with other travellers a great review and for taking the time to review our hotel on TripAdvisor and for your friendly open words you shared with the online community.
We are glad you loved our culinary offer and the service our team provided.
We are sure that next time, you’ll have the opportunity to explore and discover all the beautiful sights of our island.
Furthermore, mentioning the friendliness and efficiency of our employees particularly we do appreciate very much, and will continue to work on our areas of improvement in order to be perfectly ready for your next stay.
We look forward to seeing you next time.

Kindest regards
Guest Relation Sea Side Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel, prachtig gelegen met een schitterend uitzicht over de zee. Super vriendelijk personeel en zeer goede service. De badkamer mag wel wat gerenoveerd worden. Maar wij gaan zeker nog eens terug.

Verbleef: september 2016, reisde alleen
Bedank PeggyV396
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managerseaside, Leiter Gästebetreuung van Sea Side Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Peggy,

We are glad to hear that you enjoyed your holiday and that we met all your expectations and wishes.
We really appreciate your comments and recommending and will be happy to be your host again very soon.

Warm regards

Guest Relation
Sea Side Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2016 beoordeeld

wij verbleven in het laagste gedeelte van het hotel. Onze kamer was super, alles erop en eraan..en zeer net!!! De uitzichten die we hadden waren adembenemend!
Bij het ontbijt en avondeten was er keuze te over en de bediening in het hoofdrestaurant was ook dik in orde, Ritza, Michael, Maria...telkens met een glimlach werden we bediend. Ook de thema restaurants waren zeer leuk om te doen.
Wij verbleven hoofdzakelijk aan onze kamer, we beschikten over een privé zwembad, ligstoelen, parasols en niet te vergeten een eigen bar die Chryssa bediende, waar we telkens echt alles op onze schoot gebracht werden...2x per dag vers fruit, lichte lunch op de middag en onze drankjes...Zonder vragen kwam Chryssa ons al bedienen met een lekker sapje of wat we maar wensten...en met de nodige babbel erbij.Ook aan de receptie niets dan lof, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader, wij willen direct terug :-)

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Fany V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managerseaside, Leiter Gästebetreuung van Sea Side Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Fany V,

Thank you for taking the time to leave your review
It’s fantastic that you liked the facilities and service and that you noted the great work of our different team members ,especially Ritza, Michael, Mary in our main restaurant.
Thank you for your five star review! We are thrilled you had such a wonderful time with us and you loved so much our beautiful location on the Crete island, that it’ s a wonderful place.
We look forward to seeing you next time.

With kind regards
Guest Relation Sea Side Resort & Spa


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken