Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Saint-Aygulf
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van La Tarantella

La Tarantella
Geclassificeerd als nr. 6 van 68 Restaurants in Saint-Aygulf
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

We hebben hier heerlijk gegeten. We hebben bavette en een lasagne gegeten en dit was beide heerlijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank lindaapeldoorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
alida d d, Propriétaire van La Tarantella, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Cher client,
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié votre repas
merci pour votre avis
A bientôt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (162)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 162 beoordelingen

31 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een gastvrijheid en gezelligheid . Het voelde echt als thuiskomen. De enorme gastvrijheid en vriendelijkheid waar ik en mijn zus werden ontvangen verdient een dikke 10 . Wij hebben alleen een pizza geheten met heerlijke wijn en ik een heerlijke minuty rose van TOP KWALITEIT . iedereen die Saint aygulf bezoekt ga hier eten voor een leuke prijs

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank sylvia1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede gastvrije bediening. We kregen de tip van het hotel. Zeker de moeite waard om te gaan eten. Zeker de gevulde crêpes zijn een aanrader!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank frankn606
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De beoordelingen hier kloppen volledig .. superlekker gegeten! Heel vriendelijke bediening en ook snel. Zeker een aanrader, net buiten de drukte!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Danatje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gaan eten met ons gezin in dit gezellig restaurant. Zeer vriendelijke mensen en smaakvolle, goed belegde pizza gegeten uit de houtoven.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank grietvanhove2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Tarantella bekeken, bekeken ook

Saint-Aygulf, Franse Riviera - Côte d'Azur
Saint-Aygulf, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Saint-Aygulf, Franse Riviera - Côte d'Azur
Saint-Aygulf, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Saint-Aygulf, Franse Riviera - Côte d'Azur
Fréjus, Franse Riviera - Côte d'Azur
 

In La Tarantella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding