Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‚ÄúHeerlijk! Wat een leuk restaurantūüĎć‚ÄĚ
Beoordeling van Restaurant Johannes

Restaurant Johannes
Reserveer een tafel
2
ma 25-1
20:00
Geclassificeerd als nr. 16 van 70 Restaurants in Harderwijk
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
5 oktober 2020 beoordeeld

Wat hebben we geboft dat we op zaterdagavond een tafel konden reserveren bij Johannes! Het welkom was enthousiast en heel vriendelijk en zo bleef het de hele avond. We waren van plan mosselen te eten, maar hebben gelukkig besloten de mosselen te delen en ook een palingproeverij te bestellen, dat was echt een schot in de roos. Eerst geschrokken omdat we een paling zelf schoon mochten maken, kregen we hele duidelijke uitleg en aanwijzingen, en wat is het dan extra leuk als het lukt. De paling gestoofd in groene kruiden was echt onvergetelijk. Heel stom, wij hadden onze telefoon in het hotel laten liggen en konden geen foto maken, dat was geen enkel probleem, medewerker Arjen was zo vriendelijk om ons met zijn telefoon te fotograferen, hij stuurde ons de foto’s op en zo hebben wij een prachtige herinnering aan een in alle opzichten heerlijke avond. Wij komen zeker terug, Restaurant Johannes vinden wij écht een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hoezo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (114)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 114 beoordelingen

2 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super goed en vriendelijk personeel!!!!
Het eten is grandioos goed van vlees tot vis t maakt werkelijk niet uit je wordt hier op je wenken bediend!!
En vergeet niet bij het verlaten eventjes een pondje paling mee te nemen...... of twee

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 163joeyk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas was het restaurant vol. Daarom bij de naastgelegen viswinkel kibbeling gekocht en op het terras aan het water opgegeten. Kibbeling was vers gebakken en erg lekker!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank MariekeVxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Al rijdend met de camper door de noordelijke provincies zijn we ook 2 dagen aan het meer in Harderwijk geweest.
Hier geluncht en als visliefhebbers beide een broodje met paling genomen.
Prijs kwaliteit was prima en ook witte wijn lekker. Personeel vriendelijk en hier werd goed rekening gehouden met de Corona maatregelen.
Kort aan de kade was leuk om te zitten, want het was prachtig weer en dan is de bedrijvigheid met boten leuk om te zien.

Datum van bezoek: september 2020
2  Bedank Ben V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier met ons gezin gaan eten. Voor onze zoon van 3 bestelden we kibbeling van het kindermenu. Dat was een royale portie voor zijn leeftijd, maar hij vond de vis zo lekker dat hij de friet liet liggen en bijna alle vis op had.
Zelf hadden wij de visschotel en die was heerlijk. Pluspunt was de verrassende groentemix met o.a. venkel die erbij zat. Hier hadden ze wel meer van mogen geven, en dan de rauwkost weg laten.
Bediening gaf aan dat we friet of aardappelen nog extra konden krijgen maar dat was absoluut niet mogelijk.
Qua kindvriendelijkheid: bediening was attent op kinderstoel voor onze jongste van 10mnd. Er werd ook direct een klein bordje voor hem bij gezet. Ook had men tijd voor een praatje met onze kletsgrage peuter.
Het kinderijs viel tegen, teveel slagroom en onze zoon had het leuk gevonden om zelf zijn saus uit te mogen kiezen.
Een geslaagd bezoek. Helaas komen we niet uit de buurt anders gingen we nog eens terug.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank stephaniel521
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Johannes bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Johannes geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.