Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Canet de Mar
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Leuke kleine restaurantje”
Beoordeling van A media Luz Restaurant

A media Luz Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 54 Restaurants in Canet de Mar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 56
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Onze eten was jammer genoeg niet uitstekend, wij hadden artsok als een van de tapas smaakte nergens na en mijn steak was zeer zout , heb er wat van gezegd en zij hebben aangeboden om een nieuwe te maken , maar het duurde nog al een tijdje voordat we onze hoofdgerecht kregen en ik had al aardig mijn buikje vol dus ik heb de aanbod niet aangenomen. Maar ze boden daarna ook geen excuses of dan iets aan de rekening te doen , jammer
Moet wel zegen was knusse leuke restaurant en de tapas was ook wel goed, maar we gingen weg niet helemaal tevreden........

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank johnnymt64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (262)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 262 beoordelingen

1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met twee families heerlijk gegeten van de diverse tapas en hoofdgerechten. De bediening was prima en we waren verbaasd over de zeer schappelijke prijzen. Terrasje langs de weg vonden we persoonlijk wat minder maar niet onoverkomelijk.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Rik G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2018 beoordeeld

Leuke zaak, gezellig en ook buiten zit je prima. Goed eten, lekkere toetjes, redelijke prijzen. Gewoon een fijne zaak. We zijn er een paar keer teruggegaan. In het hoogseizoen kan het weleens vol zitten dus dan is vooraf reserveren wel zo prettig.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hunck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In eerste instantie kwam het personeel wat suffig over, ze deden geen suggesties wat we toch wel jammer vonden. Dit werd echter ruimschoots goedgemaakt door het verrukkelijke eten. Wij hebben allemaal verschillende dingen besteld en dit gedeeld met elkaar. Nacho’s met gesmolten kaas/kip/galapenos, zalmtartaar, broodje met Iberisch varkensvlees en geitenkaas, mini hamburgers, carpaccio, gevulde pasta met paddestoelen en entrecote. Het was allemaal een feestje in je mond, zo heerlijk. We hebben het afgesloten met een witte chocolade toetje met bosvruchten coulis en truffels met een soort drank erin. Deze waren ook verrukkelijk. Als je in de buurt bent dan is dit restaurant zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank carolar414
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom er al jaren. Lekker eten. Hier eten veel locals. Gezellig restaurant met voldoende keuze en vriendelijk personeel

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank SwiBa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A media Luz Restaurant bekeken, bekeken ook

Canet de Mar, Provincie Barcelona
Canet de Mar, Provincie Barcelona
 
Arenys de Mar, Provincie Barcelona
Arenys de Mar, Provincie Barcelona
 
Arenys de Mar, Provincie Barcelona
Caldes d'Estrac, Provincie Barcelona
 

In A media Luz Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding