Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Keuken niet geschikt voor half-pension”
Beoordeling van L'Orto di Casole

L'Orto di Casole
Geclassificeerd als nr. 7 van 21 Restaurants in Casole d'Elsa
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 35
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
30 juli 2015 beoordeeld

We verbleven 10 dagen in het bijhorende hotel (Terra Di Casole) in half-pension. Het hotel is best OK, helaas kunnen we dit niet zeggen van het restaurant. Het restaurant serveert typische Toscaanse specialiteiten : Lingua grill (gebakken tong), Lampredotto (ingewanden), Durelli in Umnido (kippenmaag), etc. Op zich niks fout mee maar je moet wel beseffen dat dit niet voor iedereen geschikt is, en zeker niet voor kinderen. Bovendien is de kaart in half-pension heel beperkt. Kortom, na 5 dagen heb je zowat alles van de kaart gegeten. Bovendien waren we niet overtuigd van de kwaliteit : soms lekker, soms ondermaats. Slechts één dessert : ijs. Totaal onbegrijpbaar want 's morgens serveert dezelfde keuken bij het ontbijt een veelvoud van lekkere taarten. Het personeel blinkt niet echt uit in vriendelijkheid en behulpzaam. Nog dit : het restaurant heeft een goede, redelijk geprijsde wijnkaart. Helaas worden de (rode) wijnen geserveerd op kamertemperatuur die in periode vlotjes boven de 30 graden gingen. Het personeel wou maar niet begrijpen dat je op die temperatuur enkel alcohol smaakt en dat de finesses van de wijn volledig verloren gaan. Jammer.
Besluit : als je eens typisch Toscaanse keuken wil proeven is dit misschien best een goed restaurant, we raden het echter absoluut af in half-pension. Er zijn namelijk heel wat restaurants in de buurt met een ruimer aanbod en betere prijs-kwaliteit.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank bdeveylder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (185)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 185 beoordelingen

5 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Goeie maar beperkte keuken, de bediening en het uitzicht maken veel goed. Voor kinderen is het moeilijk een passend gerecht te vinden.

Bedank Kurt G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2014 beoordeeld

Heerlijk 3 gangen menu. Typisch Toscaanse gerechten, mooi geserveerd. Goede bediening en kindvriendelijk

Bedank Stefan N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denise P, Responsabile relazioni con la clientela van L'Orto di Casole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
thank You for Your comment.
Essential and pleasant.

Warmest regards.

Ristorante L'Orto di Casole

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2014 beoordeeld

Publiekelijk restaurant in hotel Terre di Casole.
Zeer lekkere toscaanse keuken met vlotte bediening. Uitgebreide keuze.
Terras met mooi zicht aanwezig.
Iets formeler dan de landelijke restaurants gezien ligging in een hotel.

    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank G S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denise P, Responsabile relazioni con la clientela van L'Orto di Casole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
thank You very much to shared with us Your impression regarding Your experience here at our Restaurant.

Hoping to meet You again.
All the Staff send best regards.

Ristorante L'Orto di Casole

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2014 beoordeeld

Wil je genieten van een uitgebreide en lekkere anti-pasti is dit de plaats. Voor een 17€, krijg je een 6 tal schoteltjes, waarvan je gemakkelijk met 3 personen een volwaardig voorgerecht kan van eten.
Qua keuken verfijnder dan je gewoon bent in de kleine typische restaurantjes.
Lekker!

    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Filip_Vr2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denise P, Responsabile relazioni con la clientela van L'Orto di Casole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
we liked very much Your review!
Thanks a lot.
A warm regard.

Ristorante L'Orto di Casole

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die L'Orto di Casole bekeken, bekeken ook

Casole d'Elsa, Province of Siena
Casole d'Elsa, Province of Siena
 
Casole d'Elsa, Province of Siena
Casole d'Elsa, Province of Siena
 
Casole d'Elsa, Province of Siena
Colle di Val d'Elsa, Province of Siena
 

In L'Orto di Casole geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding