Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Genieten in een paradijs, echte aanrader!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van vista mare mozzafiato

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Costa Paradiso, Trinita d'Agultu e Vignola, provincie Olbia-Tempio, Sardinië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Angelique ...
Niveau 4 bijdrager
22 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Genieten in een paradijs, echte aanrader!”
Beoordeeld op 1 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

In de laatste week van juli 2017 hebben wij hier genoten van het appartement Vista Mare Mozzafiato (Via li Zuccaru H59c) met prachtig uitzicht op Costa Paradiso en de zee. Echt een paradijs met temperaturen tot zelfs 42 graden! Toen we aankwamen was er mistral. Dit is harde wind en hoge, gevaarlijke golven. Uitkijken dus! Dit duurt 3 dagen.
We kwamen pas rond 20.00 uur in Costa Paradiso aan maar dat was geen probleem. We werden opgewacht door Maurizio en zijn vrouw. Zijn vrouw sprak redelijk Engels. We reden achter hen aan vanaf een parkeerplaats tegenover een bar. Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze droegen zelfs wat spullen mee naar boven, de trappen op. Je loopt langs 2 andere appartementen naar boven. Na een paar dagen appte ik dat het gas leeg was. Dit werd meteen die ochtend vervangen zonder dat we er "thuis" voor hoefden te blijven. Ook onze vraag of we op de laatste dag iets langer konden blijven (tot 15.00 uur) werd positief beantwoord.
In het appartement hebben we onze ogen uitgekeken naar collonnes mieren. Maar ze zijn erg klein en als je iedere dag je afval wegbrengt is het prima te doen. Heel fijn dat er een wasmachine is. Er is ook een vriesvak boven de koelkast. Verder is de keuken vrij primitief. Er is maar 1 klein Italiaans koffiezettertje. Er waren wat etenswaren achtergelaten zoals knoflook, gedroogde kruiden, afwasmiddel, wasmiddel en olijfolie, wat heel fijn was! Ook de BBQ op de patio is meerdere keren gebruikt. Voor de prijs die wij betaald hebben was het een prima appartement voor een gezin.
Je hebt een auto nodig om iets te gaan doen. Je kunt naar beneden rijden en daar de auto parkeren bij het haventje. Dan heb je een leuk wandelpad naar het zandstrand van Li Cossi. Dit is minimaal 10 minuten lopen maar de beloning is prachtig. Vergeet niet dichte waterschoenen mee te nemen. Die komen ook goed van pas als je bij het plateau en de rotsen wil gaan zwemmen. Dit is bij een andere parkeerplaats in Costa Paradiso. Verder zijn er vele (zand)stranden in de omgeving. Je moet er minimaal 17 minuten voor rijden. Er is geen zwembad bij het appartement maar voor 3 euro per persoon kun je bij het Sporting Center in een luxe zwembad gaan zwemmen. Dit is ruim 5 minuten rijden. Dit is tussen 13:00 en 16:00 uur gesloten. Voor grote boodschappen kun je naar Badesi gaan of naar de Simple Market richting Santa Teresa.
Helaas is ons weekje aan Costa Paradiso al voorbij! Een echte aanrader voor wie een prachtige, niet te drukke omgeving op Sardinië zoekt.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2017
Grazie per la bella recensione che avete scritto
ci auguriamo di avervi ancora come ospiti o di ricevere altri vostri amici
la Sardegna non stanca mai! noi ci siamo innamorati di quest'isola oltre 20 anni fa e ogni anno torniamo e scopriamo sempre nuovi luoghi che ci regalano pace
saluti
laura e morris
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ornellaer ...
Lecco, Italië
Niveau 6 bijdrager
68 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 36 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 aug 2017
è stato un piacere avervi ospiti! vi ringrazio ancora per l'aiuto che ci avete dato nel trasportare nel patio sul retro le 3 canoe!! mi spiace non aver potuto risolvere il problema della TV, ma purtroppo quest'anno i problemi di salute di mio marito ci hanno reso più difficile gli interventi programmati per la casa- Concordo che sicuramente è stato più salutare disintossicarsi dalla TV e godere della vista che offre il il terrazzo! spero torniate a soggiornare, cordiali saluti
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kasik j
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2017
grazie per la recensione che hai scritto
ci auguriamo di avervi ancora ospiti o di ricevere altri vostri amici
la Sardegna non stanca mai! noi ci siamo innamorati di quest'isola oltre 20 anni fa, ogni anno ci torniamo e scopriamo sempre nuovi luoghi che ci regalano tanta pace
saluti
laura e morris
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen