7 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$Ā 385
Orbitz.comUS$Ā 385
ZenHotels.comUS$Ā 469
Beoordeeld op 23 juni 2019 via mobiele applicatie

Tja, het klopt wat de meesten schrijven: het is een gedateerd hotel, oubollig. Aan de andere kant sluit dat goed aan bij de gasten, 90% is immers ouder dan 65 en Brits.
Ontbijt is redelijk, kamer redelijk, douchen moet je in bad en zittend, aangezien de douchekop op 1,20 meter is opgehangen...
Personeel bij de bar is goed en vriendelijk, maar die bij het ontbijt is waarschijnlijk verboden om te lachen...
Locatie is mooi, direct aan het meer met een geweldig uitzicht over het meer. In de directe omgeving is niets te doen, je moet er dus wel met een auto op uit. Wel prima uitvalsbasis. Zwembad is goed.

Datum van verblijf: juni 2019
DanieleTag, Responsabile relazioni con la clientela van Grand Hotel Cadenabbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2019

Dear guest,
Thank you for choosing to stay at Grand Hotel Cadenabbia and taking the time to provide us with feedback.

We do hope your next visit will be another memorable stay.

Kind Regards,

Beoordeeld op 5 juni 2019

Prachtig hotel, goede service, ruime kamers en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Vanuit de eetzaal op de 5e verdieping prachtig uitzicht over het Comomeer, waar de ferry's en taxiboten op en af gaan.
Het zwembad is recent vernieuwd en zich er goed uit.
Een aanrader dit hotel, van waaruit men diverse trips kan ondernemen

Datum van verblijf: mei 2019
DanieleTag, Responsabile relazioni con la clientela van Grand Hotel Cadenabbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2019

Dear guest,

Thanks for leaving us such a detailed and informative review.
Grand hotel Cadenabbia is in the perfect place in Lake Como, piers are within easy reach and we are just a short walk from Villa Carlotta, best gardens in the area.

We are so glad you enjoyed your stay and we look forward to seeing you soon!
Kind regards

Beoordeeld op 28 augustus 2018

Jammer dat Cadenabbia maar een gehuchtje is, geen centrum. 's Avonds ben je aangewezen op het hotel die de nodige accomodatie heeft om de klanten amusement te bieden bij voorbeeld op het dakterras. Het hotel ligt aan de drukke weg langs het meer. De locatie is eigenlijk het enige minpuntje. Het grote hotel zelf is prima, uitgebreide lounge, mooie en nette kamers, gigantisch ontbijtbuffet en 's avonds keuzemaaltijden als je zoals wij in halfpension boekt. De bediening is meertalig. Ook de prijzen blijven voor alles binnen de perken.

Kamertip: Als je een kamer met zicht op het meer vraagt dan neem je er automatisch de straatkant bij. Zicht op tuin en zwembad en is het rustiger.
Datum van verblijf: augustus 2018
DanieleTag, Responsabile relazioni con la clientela van Grand Hotel Cadenabbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018

Dear Dirkbraeckevelt,
thanks for taking the time to share your 5* review and rating with us.
We really appreciate your feedback and I'm pleased to hear you enjoyed our breakfast.
We hope to welcome you back soon.
kind regards

Beoordeeld op 17 september 2017

Een vier ster hƓtel die er geven twee waard zijn!
Rusthuis gevoel...
Geen vriendelijke service...
Kamer met minimum aan comfort...
Zicht van de bar is wel ok.
Geur aanwezig in de kamer.
Geen room service... Etc...

Kamertip: Vierde verdieping vermijden!
Datum van verblijf: september 2017
DanieleTag, Responsabile relazioni con la clientela van Grand Hotel Cadenabbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2017

Dear Ik1961,
I was very sorry to hear that your experience at Grand Hotel Cadenabbia was not to the standard that we are known and proud of, we do receive very high scores from our guests with regards to the friendliness and efficiency of our staff so I am disappointed to hear that on this occasion we have failed to live up to these standards.
Regarding the room service is available from 7 am to midnight and at the check-in time we give to all the guests a little reminder with all the informations regarding the hotel as numbers to contact our restaurant and our panoramic bar or directly the reception (we are available 24hours a day)
I hope you will give us an opportunity to make amends by making a return visit.
Kind regards
Iris

Beoordeeld op 13 augustus 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft n mooie lokatie aan het comomeer tegenover Belaggio. Het is typisch n hotel met allure uit vervlogen tijden.
Gedateerde kleine kamers met te harde bedden en n karig ontbijt. Maar wel n fantastisch panorama uitzicht over het meer. Met de ferry die vijf minuten van het hotel is, kun je gemakkelijk naar De overkant van het meer Varenna en Bellagio. Het is gewoon jammer dat ze niet meer van zo een hotel op een topplek weten te maken.

Datum van verblijf: augustus 2016