Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
StayForLong
Algotels
Expedia.com
Travelocity
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.528)
Beoordelingen filteren
1.528 resultaten
Waardering van reizigers
1.281
186
37
17
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.281
186
37
17
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.528 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2020 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft onze harten verwarmd! Wat een fantastische vakantie en ervaring. Om te beginnen was het personeel van de valet parking zeer vriendelijk om ons welkom te heten in het hotel. Deze mannen hebben ons trouwens heel ons verblijf perfect geholpen. Met de auto, met restaurants aan te bevelen,... Onze temperatuur werd gemeten (COVID-19) en we werden geëscorteerd naar de front desk. Wauw wat een hotel. Toen de lift open ging waande we ons in een sprookje. Aan de front desk wederom super vriendelijk personeel die ons dan ook nog eens een upgrade gaf naar een lake view kamer. Die avond hebben we gegeten in het sterren restaurant van het hotel. Wat een ervaring. Zalig eten, super bediening,... Ook ‘s morgens aan het ontbijt weer super lekker gegeten en super bediening. Niets op aan te merken. We zijn ook een dagje gaan varen met de boot van het hotel. Dit is zeker een aanrader om te kunnen genieten van alle mooie indrukken die lake como te bieden heeft. Op de 15 augustus wilde we even in de shop van het hotel gaan kijken. We hadden er geen rekening mee gehouden dat dit een feestdag was dus de shop was dicht. Iemand zag ons staan en heeft de manager gebeld die op zijn beurt de deur zelf is komen opendoen zodat we toch even binnen konden. Ik zie hier soms mensen zeggen het zwembad is niet verwarmd. Inderdaad het zwembad op het meer is niet verwarmd maar ook hier heeft het hotel iets op gevonden aangezien er achter het hotel een tweede verwarmd zwembad ligt. Ook een aanrader hier is pizza te eten uit de pizzaoven achterin de tuin. Het enige minpunt dat ik kan verzinnen is dat de kamers klein zijn voor wat je betaald. Mooi maar klein.

Wij komen zeker terug naar dit fantastische hotel en hebben het zelf al aangeraden aan andere mensen. Wat een romantische ervaring. We waren precies terug op huwelijksreis.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Zenya D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Valentina De Santis, Proprietario van Grand Hotel Tremezzo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2020
Google-vertaling

Dear zenyat,

Thanks so much for your kind review annd for dedicating your time to post it.

Your word of appreciation are such a wonderful reward to all of us and to our daily commitment in delivering experiences. Thanks for mentioning the attention of our Staff, our pools, the boat tour to explore the beauties the lake has to offer and our La Terrazza Gualtiero Marchesi restaurant. We are realy delighted that you had a memorable stay with us and we all look forward to welcoming you back as soon as you travels will bring you again to magical Lake Como!

Sincerely yours,

Valentina De Santis
CEO
Grand Hotel Tremezzo, Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020 via mobiele applicatie

We wilden in Europa blijven en op rij afstand.
Terugkomend van Cinque Terre was het Como meer een mooie tussenstop. We kozen Grand Hotel Tremezzo.
Wat een fantastische keuze. Ligging ongelooflijk. Gebouw nog helemaal in top staat en waar nodig prachtig aan deze tijd aangepast. Staff heel goed en ook vlot.
Eten geweldig.
Er viel niets te wensen over. We gaan zeer zeker terug.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank lekkerereis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Valentina De Santis, Proprietario van Grand Hotel Tremezzo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2020
Google-vertaling

Dear lekkerereis,

Many sincere thanks for your kind review and recommendation. I am very happy to hear that our services made such a positive impression and that you had a memorable experience. We take pride in taking care of our guests and are very pleased that your expectations were highly met.

Thank you once again for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you back very soon.

Kind regards,

Valentina De Santis
CEO
Grand Hotel Tremezzo, Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2019 via mobiele applicatie

Toen we de auto ervoor parkeerden kwam er al direct een bewaker aan. Maar we waren van plan hier een koffietje te doen, dus mochten blijven staan. Wat een grandeur straalt dit hotel uit. De klimop aan de buitenkant, de eetzalen, zwembad (3x), tuinen, allemaal even chique. Tussen de rijke Amerikanen aan de alperolspritz, bestelden wij een halve lunch met uitzicht op het Comomeer. Koffie, salade, vegetarische burger (zo goed dat we twijfelden of het geen vlees was) en een chocoladecake. Deze was met bladgoud versierd. Alles voor net onder de 100 eur. Peanuts voor de rijken hier en voor ons misschien tweemaal het bedrag van een normale lunch, maar deze ervaring hadden we niet willen missen.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Sander_Yoho
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Valentina_De_Santis, Proprietario van Grand Hotel Tremezzo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Dear Sander_Yoho,

Thank you for your kind review on your experience with us!

We thank you for your positive comments on the T Bar lunch, we hope to have the pleasure of welcoming you back soon for another amazing experience.

Sincerely,

Valentina De Santis
CEO
Grand Hotel Tremezzo, Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2017

Schitterend hotel met een ongelooflijk uitzicht over het Comomeer en Bellagio;
Comfortabele kamers, gratis parking, wellness en 3 zwembaden.
Een drijvend zwembad in het Como meer. Aanlegsteiger voor plezierbootjes;
Zwembad in mooie tuin. Lekker eten. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
Bedank YNNEJ4
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Valentina_De_Santis, Owner van Grand Hotel Tremezzo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2017
Google-vertaling

Dear "YNNEJ4",
Thank you very much for your wonderful review!
We are more than happy that you enjoyed your stay at Grand Hotel Tremezzo and we hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future!

With kindest regards

Valentina De Santis
CEO
Grand Hotel Tremezzo, Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017

Even los van of de stijl van het hotel je aanspreekt (mijn smaak is het niet) is het echt een geweldige ervaring geweest om hier te verblijven. Fantastisch terras aan het water met een drijvend zwembad. Genoten van prima eten en drinken met uitzicht op het Komomeer. Kamer was heerlijk comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank B387
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Valentina_De_Santis, Owner van Grand Hotel Tremezzo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2017
Google-vertaling

Dear " B387",

Many thanks for sharing your review on Trip Advisor and also for rating your experience as excellent!

We are glad that you enjoyed our facilities and the beauties of the area!

It was a pleasure having you as our valued Guests and we very much look forward to your return when your travels bring you back to magical Lake Como!

With best regards

Valentina De Santis
CEO
Grand Hotel Tremezzo, Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken