Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Taverna Manolis

Taverna Manolis
Geclassificeerd als nr. 9 van 29 Restaurants in Kolimbia
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
26 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitgebreide kaart en vriendelijke bediening! Waar voor je geld en de gerechten worden er niet doorheen gejaagd wat op sommige plaatsen echt wel het geval is. Dan krijg je het hoofdgerecht al terwijl je nog met je voorgerecht bezig bent. Wij komen zeker terug

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank elisabeth420
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (665)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 665 beoordelingen

5 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ons eerste restaurant op Rhodos na onze aankomst. We zijn er gastvrij ontvangen en hebben er lekkere griekse specialiteiten gegeten voor een democratische prijs.
Hier komen we zeker terug. Voor jong en oud lekkere gerechten.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank kurtg353
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leukste restaurantje in de hoofdstraat van Kolymbia. Griekse stijl, erg vriendelijke bediening, lekker gegeten.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Astrid_PB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld

Niet tevreden over AI in hotel, hier 2x heerlijk gegeten, aardig personeel, heerlijke mixed grill gegeten

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank trudy347
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2017 beoordeeld

Samen met mijn vriendin hier gegeten. De ontvangst was heel hartelijk. Vervolgens kregen we een soort van welkomstdrankje.
Het voorgerecht en het hoofdgerecht waren heerlijk. En dat alles tegen een scherpe prijs. Voordat we weggingen kregen we nog een zoetigheidje.
Ook het restaurant en de inrichting zijn gezellig en knus.

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank johan19812017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverna Manolis bekeken, bekeken ook

 

In Taverna Manolis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding