Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ialyssos
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (456)
Beoordelingen filteren
456 resultaten
Waardering van reizigers
281
133
27
5
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
281
133
27
5
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 456 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2019 via mobiele applicatie

Het hotel was super.
Bijzonder Anita van het restaurant zij was charmant en verdient voor vriendelijkheid
En hard werken een 10
Ook de kamers en de lounge.maar ook qua correctheid super.
We hadden een mooie tijd in ocean park
Bedankt Maria en john

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank F8125EFjj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear F8125EFjj,
Thank you so much for taking the time to share your review on TripAdvisor.

We are very pleased to know that you enjoyed a great holiday at Oceanis Park Hotel.

Our aim is to offer facilities and services to satisfy your every requirement with the greatest comfort.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Sunny regards,
Your Oceanis Park Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2019 via mobiele applicatie

Beoordeel dit hotel met cijfer 9,hotel is zeer schoon,elke dag hadden wij schoon bedden goed, eten is zeer gevarieerden lekker en elke dag wat anders,mooi en schoon zwembad, animatie is ook goed,personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank renegV6640TX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear renegV6640TX,

Thank you for sharing your Oceanis Park Hotel experience with fellow TripAdvisor readers.

Fantastic that you have had a great holiday at our hotel.

Your review really means a lot to us and we hope we have the opportunity to welcome you back soon.

Best regards,
Your Oceanis Park Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2019

9 dagen super verwend en een superieure bediening van het fantastische personeel, ook een, met nadruk "zeer warme douche" voor de receptie en technisch personeel na probleem met airco dit werd in razend tempo vol lof opgelost, we zullen zeker terug willen komen in dit prachtige schone en nette hotel. Ook het super vriendelijke animatie team niet te vergeten zijn we super tevreden "bedankt". Snap niet de mensen die klagen over het eten dat ligt aan hun eigen , er was voor ieder wat wils en genoeg keus.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GerdaV524
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear GerdaV524,

It is a pleasure to read that you had a good time with us and that you emphasized the cleanliness of our hotel and mentioned our good atmosphere.

Every one of us is doing the best to provide our guests with a comfortable holiday and we are very happy to convince you in all areas of our service.

We look forward to welcoming you back soon!

Best regards,
Your Oceanis Park Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2019

Het hotel is erg goed, de prijs kwaliteit verhouding is geheel in verhouding. De kamers zijn prima en rein, waarbij het sanitair functioneel, netjes en goed is. Het restaurant biedt een keur aan eten aan; er is voor elk wat wils; sommige dingen zijn er altijd en de rest heeft elke dag een andere nationaliteit. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, waarbij ik Anita apart wil nomineren... zij is een toppertje, vriendelijk en niets is haar te veel. Ook de restaurantmanager is een man met de juiste instelling, vriendelijk en behulpzaam.
Het hotel is een absolute aanrader!

Datum van verblijf: september 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Marcel_Annemie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2019
Google-vertaling

Dear Marcel_Annemie,

We are delighted to hear that your visit to Oceanis Park Hotel was very comfortable and enjoying.

We are very happy to read that you were satisfied with the accommodation and service. We thank you for your positive words.

We will pass on your praises to our team and especially to Anita, who will be pleased to know that their efforts are recognized by you.

We look forward to seeing you next time.

Best regards,
Your Oceanis Park Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2019

goed ligging vrij rustig ,vriendelijk personeel.Heel wisselende keuken en heel goede kruiding.Zeer mooie kamers heel proper. Een echte aanrader. Ligt op 4km van Rhodos stad perfect met openbaar vervoer bereikbaar. Het is ook geen groot hotel minder geschikt denk ik voor kleinere kinderen.S'avonds animatie niet super maar oke

Kamertip: wij lagen aan straatkant aan vrij drukke baan maar met zicht op zee super
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Robby D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Robby D,
Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words.

Please rest assured that your praises are passed on to all those who contributed to making your stay a more comfortable one.

It will be a pleasure welcoming you back again in the future.

Best regards,
Your Oceanis Park Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken