Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.335)
Beoordelingen filteren
1.335 resultaten
Waardering van reizigers
575
458
216
61
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
575
458
216
61
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 1.335 beoordelingen
8 mei 2017 beoordeeld

Direct aan het strand, met mooi nieuwe houten terras. Op terras twee paviljoens waar je drank kunt halen en wat verder in het seizoen waarschijnlijk ook snacks. Strand met kiezels, tot in het water. Dat was wel wat lastig en pijnlijk om de zee in te gaan, maar na paar meter was het zand ondergrond. Zwembad prima. Water was koud maar eenmaal door goed te doen. Aan ze altijd wind, lekker verkoelend. Rhodes stad dichtbij. Tegenover hotel een Italiaans restaurant waar je heerlijk voor weinig geld kunt eten. Kamer is gedateerd maar schoon en netjes. Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn met kinderen tussen 11-16 geweest. hier wordt niet veel aandacht aan besteed. Dat zou wel een tip zijn aan het hotel; geef wat meer aandacht aan de tieners en het is een top hotel! Tennisbaan eveneens aan het strand! Eten is prima maar een week is lang genoeg. In de ochtend werden er pannenkoeken gebakken; een beetje afwisseling zou fijn zijn, bijvoorbeeld omelet bakken of ei naar eigen smaak? Kortom een prima all inclusive hotel dat voor ons absoluut voor herhaling vatbaar is!

Kamertip: kamer liggen allemaal met zijzeezicht, mul de familiekamers die hebben zeezicht.
  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Saskia113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for choosing our hotel for your holidays and also for sharing your experience on Trip Advisor. Your review was a pleasure to read and your feedback is much appreciated.

We are very glad that you had a pleasant stay at Avra Beach Resort and that you were especially pleased with the services our staff provided. We will let the staff know how much you appreciated their efforts.

Once again thank you for your wonderful words, it has been a great pleasure to have you staying at our hotel and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2016 beoordeeld

Prima hotel, gezellige sfeer, fantastisch personeel.
Een van ons groepje was jarig en werd door het hotel en personeel in het zonnetje gezet. Helemaal geweldig. Animatie was prima en leuk.
Eten gevarieerd en lekker. Hotel is netjes, maar kan hier en daar wel een beetje opgefrist worden.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Liesbeth G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to thank you for choosing Avra Beach Resort for your holidays and also for taking the time to write a review regarding your stay in our hotel.

We are very glad that you have had a pleasant stay at our hotel and that you were especially pleased with the services our staff provided. We have shared your kind words with all of them, it is always gratifying to receive a positive feedback.

Once again thank you for your wonderful words. It has been a great pleasure to have you staying at our hotel and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi aangelegd resort.
Eenmaal door de voordeur binnen kom je in een zeer aangename omgeving.
Vriendelijk personeel, ruim voldoende eten en drinken. Ook voldoende entertainment (als je daar zin in hebt)

Verbleef: september 2016, reisde met familie
1  Bedank Wouter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your wonderful feedback.

We feel glad when our guests leave our property completely satisfied. It is really rewarding to receive compliments about our staff and the high quality of service we provide you with.

We hope to welcome you back in our resort and offer you an even more memorable island escape.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel, we waren er in het begin van het seizoen maar ondanks dat zeker goed geregeld. Ons bed was erg hard maar na melding dezelfde dag nog toppers boven op gekregen. Wel erg gehorig. Personeel dat in de ochtend 6:30, naar personeelsruimte, door de begane grond gang loopt en luidruchtig praat dat is erg vervelend wakker worden. Tip: Personeel kan ook door de tuin lopen ipv langs alle kamers.
Het geluidsoverlast, tot in de late avond, vanuit de bar kan makkelijk verholpen worden door twee klap deuren te plaatsen aan begin en eind van de begane grond gang en door grote planten of iets dergelijks te plaatsen.
WiFi moet je voor betalen en in verhouding nog heel duur ook.
Eten voldoende variatie, al het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Onnorules
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to send us your feedback.

Thank you for taking the time to write a review regarding your stay at our hotel, we appreciate your feedback. Also we would like to thank you for your useful remarks regarding our hotel.
Your feedback is valuable to us, since it will allow us to further enhance our services and prevent such isolated incidents from happening.

We hope you give us the chance to welcome you again at Avra Beach Resort and serve you as you really deserve.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een leuke vakantie gehad in Avra beach hotel. Personeel was vriendelijk, hotel was schoon en de mogelijkheid om zowel aan het strand of aan het zwembad te liggen was prettig. Het entertainment team was super enthousiast. Dat was leuk om te zien. Met Suzanne hebben we veel plezier gehad. De laatste avond kwamen de show girls dansen. Dat was een mooie afsluiting van onze vakantie.

Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
Bedank Wendy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

It is a great reward to receive such warm words concerning our property and services.

We are glad that you have appreciated our facilities and hotel's cleanliness.

Please be kindly informed that your heartfelt review has been shared among our associates and was much appreciated.

We look forward to hosting you again at the Avra Beach Resort for another memorable experience.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken