Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een heerlijk weekje er tussen uit.”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Avra Beach Resort Hotel - Bungalows
Beoordeeld als nr. 20 van 126 hotels in Rhodos
Certificaat van uitmuntendheid
16 mei 2017 beoordeeld

Prima locatie aan het ( kiezel)strand. All-inclusive is prima. Prijs kwaliteit is goed in balans. Kamers goed en worden goed schoongemaakt. Het hele hotel wordt overal goed schoongemaakt. Er is geen omruilhanddoekservice voor de strandhanddoek. Je moet daar de hele week mee doen. Was ook geen probleem. Wij wisten het in eerste niet en zochten naar de omruilplek, niet gevonden, dus maar even gevraagd aan de receptie.
Eten is goed. Tja je moet alles, je kopje koffie, thee of je glas wijn bij het eten zelf pakken, maar daar is de prijs ook naar. Wil je meer luxe, dan betaal je daar ook voor. Wij hebben op Avra Beach resort niets aan te merken. Alleen maar lof.
Veel gasten uit Scandinavië. Het viel ons op dat deze mensen erg rustig zijn, niet luidruchtig, erg vriendelijk. Geen Russen dus. Wij hebben veel gewandeld, langs het strand, naar Lalyssos of de andere kant naar Anna's Place en naar Rhodos stad, via de Akropolis. Vanaf Ixia de weg oversteken en binnendoor bergopwaarts en via bergweggetjes ( geen verkeer) weer terug. Wij vinden Rhodos een heerlijk eiland.

Kamertip: Er zijn maar 4 verdiepingen plus de begane grond. Allemaal balkon.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Robert R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for choosing our hotel for your holidays and also for sharing your experience on Trip Advisor. Your review was a pleasure to read and your feedback is much appreciated.

We are very glad that you had a pleasant stay at Avra Beach Resort and that you were especially pleased with the services our staff provided. We will let the staff know how much you appreciated their efforts.

Once again thank you for your wonderful words, it has been a great pleasure to have you staying at our hotel and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.170)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 18 van 1.170 beoordelingen

8 mei 2017 beoordeeld

Direct aan het strand, met mooi nieuwe houten terras. Op terras twee paviljoens waar je drank kunt halen en wat verder in het seizoen waarschijnlijk ook snacks. Strand met kiezels, tot in het water. Dat was wel wat lastig en pijnlijk om de zee in te gaan, maar na paar meter was het zand ondergrond. Zwembad prima. Water was koud maar eenmaal door goed te doen. Aan ze altijd wind, lekker verkoelend. Rhodes stad dichtbij. Tegenover hotel een Italiaans restaurant waar je heerlijk voor weinig geld kunt eten. Kamer is gedateerd maar schoon en netjes. Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn met kinderen tussen 11-16 geweest. hier wordt niet veel aandacht aan besteed. Dat zou wel een tip zijn aan het hotel; geef wat meer aandacht aan de tieners en het is een top hotel! Tennisbaan eveneens aan het strand! Eten is prima maar een week is lang genoeg. In de ochtend werden er pannenkoeken gebakken; een beetje afwisseling zou fijn zijn, bijvoorbeeld omelet bakken of ei naar eigen smaak? Kortom een prima all inclusive hotel dat voor ons absoluut voor herhaling vatbaar is!

Kamertip: kamer liggen allemaal met zijzeezicht, mul de familiekamers die hebben zeezicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Saskia113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for choosing our hotel for your holidays and also for sharing your experience on Trip Advisor. Your review was a pleasure to read and your feedback is much appreciated.

We are very glad that you had a pleasant stay at Avra Beach Resort and that you were especially pleased with the services our staff provided. We will let the staff know how much you appreciated their efforts.

Once again thank you for your wonderful words, it has been a great pleasure to have you staying at our hotel and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2016 beoordeeld

Prima hotel, gezellige sfeer, fantastisch personeel.
Een van ons groepje was jarig en werd door het hotel en personeel in het zonnetje gezet. Helemaal geweldig. Animatie was prima en leuk.
Eten gevarieerd en lekker. Hotel is netjes, maar kan hier en daar wel een beetje opgefrist worden.

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Liesbeth G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to thank you for choosing Avra Beach Resort for your holidays and also for taking the time to write a review regarding your stay in our hotel.

We are very glad that you have had a pleasant stay at our hotel and that you were especially pleased with the services our staff provided. We have shared your kind words with all of them, it is always gratifying to receive a positive feedback.

Once again thank you for your wonderful words. It has been a great pleasure to have you staying at our hotel and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi aangelegd resort.
Eenmaal door de voordeur binnen kom je in een zeer aangename omgeving.
Vriendelijk personeel, ruim voldoende eten en drinken. Ook voldoende entertainment (als je daar zin in hebt)

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
1  Bedank Wouter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your wonderful feedback.

We feel glad when our guests leave our property completely satisfied. It is really rewarding to receive compliments about our staff and the high quality of service we provide you with.

We hope to welcome you back in our resort and offer you an even more memorable island escape.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel, we waren er in het begin van het seizoen maar ondanks dat zeker goed geregeld. Ons bed was erg hard maar na melding dezelfde dag nog toppers boven op gekregen. Wel erg gehorig. Personeel dat in de ochtend 6:30, naar personeelsruimte, door de begane grond gang loopt en luidruchtig praat dat is erg vervelend wakker worden. Tip: Personeel kan ook door de tuin lopen ipv langs alle kamers.
Het geluidsoverlast, tot in de late avond, vanuit de bar kan makkelijk verholpen worden door twee klap deuren te plaatsen aan begin en eind van de begane grond gang en door grote planten of iets dergelijks te plaatsen.
WiFi moet je voor betalen en in verhouding nog heel duur ook.
Eten voldoende variatie, al het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
Bedank Onnorules
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to send us your feedback.

Thank you for taking the time to write a review regarding your stay at our hotel, we appreciate your feedback. Also we would like to thank you for your useful remarks regarding our hotel.
Your feedback is valuable to us, since it will allow us to further enhance our services and prevent such isolated incidents from happening.

We hope you give us the chance to welcome you again at Avra Beach Resort and serve you as you really deserve.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een leuke vakantie gehad in Avra beach hotel. Personeel was vriendelijk, hotel was schoon en de mogelijkheid om zowel aan het strand of aan het zwembad te liggen was prettig. Het entertainment team was super enthousiast. Dat was leuk om te zien. Met Suzanne hebben we veel plezier gehad. De laatste avond kwamen de show girls dansen. Dat was een mooie afsluiting van onze vakantie.

Verbleef: Juni, 2016, reisde met vrienden
Bedank Wendy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

It is a great reward to receive such warm words concerning our property and services.

We are glad that you have appreciated our facilities and hotel's cleanliness.

Please be kindly informed that your heartfelt review has been shared among our associates and was much appreciated.

We look forward to hosting you again at the Avra Beach Resort for another memorable experience.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2016 beoordeeld

De Griekse gastvrijheid en vriendelijkheid van dit hotel staan buiten kijf. Voor de rest waren wij (56-53-80-77 allemaal horeca mensen ujt Amsterdam) verbaast van het vele kabaal en onrust in de nachtelijke uren rondom het hotel en in de gangen. De 2e week werd dit nog erger door de aankomst van veel jonge mensen. Het ontbijt en avond eten was goed, hier en daar soms een meningsverschil over de temperatuur maar gewoon goed. Omdat we een auto ter beschikking hadden zijn we er ook veel op uit geweest en regelmatig buiten de deur gegeten.
Voor jonge gezinnen en jonge lui is dit een perfect hotel voor de wat oudere een stukje minder. Verder nog een compliment aan de bediening en speciaal ELVIRA.

Kamertip: Boek bij voorkeur een bungalow.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Joop K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraBeach, Public Relations Manager van Avra Beach Resort Hotel - Bungalows, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to write a review regarding your stay at our hotel, we appreciate your feedback. Also we would like to thank you for your useful remarks regarding our hotel.
We feel sorry for any inconvenience you may have experienced during your stay with us.
We hope to host you again at the Avra Beach Resort for a nice holiday.

Best Regards,
Maria Christodoulou

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Rhodos bekeken
op 2,3 km afstand
Atrium Platinum Hotel
Atrium Platinum Hotel
nr. 5 van 126 in Rhodos
2.935 beoordelingen
op 1,2 km afstand
Oceanis Hotel
Oceanis Hotel
nr. 18 van 126 in Rhodos
1.674 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Amathus Beach Hotel Rhodes
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,3 km afstand
Sheraton Rhodes Resort
Sheraton Rhodes Resort
nr. 14 van 126 in Rhodos
1.792 beoordelingen
op 0,8 km afstand
Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center
op 4,8 km afstand
Rodos Park Suites & Spa
Rodos Park Suites & Spa
nr. 6 van 126 in Rhodos
428 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Avra Beach Resort Hotel - Bungalows geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Avra Beach Resort Hotel - Bungalows

Adres: Lalysos | Ixia Beach, Rhodos 85101, Griekenland
Locatie: Griekenland > South Aegean > Dodecanese > Rhodes-Stad > Rhodos
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Selectie dranken Gratis ontbijt Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 beste resorthotel in Rhodos
Nr. 6 spahotel in Rhodos
Nr. 7 familiehotel in Rhodos
Nr. 11 hotel aan het strand in Rhodos
Nr. 29 romantisch hotel in Rhodos
Prijsklasse: € 74 - € 280 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — Avra Beach Resort Hotel - Bungalows 3.5*
Aantal kamers: 224
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, TripOnline SA, Hotels.com en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Avra Beach Resort Hotel - Bungalows met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Avra Beach Hotel
Avra Beach Resort All Inclusive

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding