Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (241)
Beoordelingen filteren
241 resultaten
Waardering van reizigers
156
49
21
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
156
49
21
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 241 beoordelingen
12 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Net een week vakantie naar Rhodos geweest en in dit kleine hotel in een groene omgeving gelogeerd. Lekker rustig met zeer vriendelijke ontvangst en verzorging. Verwacht niks fancy maar een basic schone kamer met ontbijt. Een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Een auto is wel handig.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank MartinePronk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch kleinschalig hotel. Hier voel je je echt thuis. Kamers zijn verzorgd en met een heerlijk balkon of terras. Het grote zwembad is super, en de ligbedden zijn echt fantastisch. Papa en Mama zorgen ervoor dat je je echt thuis voelt hier. Hun dochter Litha geeft je ook een zeer welkom gevoel. De twee meisjes Fitnat en Mahmoure zorgen samen met papa en mama voor een heerlijk ontbijt bij het zwembad. Mama kookt heerlijke authentieke griekse gerechten als je lunch of dinner wilt. Doordat het hotel kleinschalig is heb je ook een zeer leuk contact met de andere gasten. Het voelt als een grote familie. De ligging is heerlijk rustig, maar als je de straat uit loopt kom je uit bij andere restaurantjes, en de zee.
De hond van de eigenaars is een heerlijke grote lieve lobbes.
De zoon Kostas heeft een eigen restaurant en bakkerij in Rhodos, ook zeer de moeite waard.
Al met al is dit hotel echt een super grote aanrader!!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Ardi S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dream Rentals P, Manager van Pine Trees Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback! We are happy that you enjoyed your stay and we hope to welcome you in the future again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee weken ontzettend genoten hier. Kleinschalig, lieve "papa en mama" die eenvoudige maar heerlijke maaltijden verzorgen, connectie met andere gasten, rust bij het zwembad (geen kinderen, geen handdoekje-leggen). Lieve meisjes die schoonmaken en helpen bij het ontbijt. Rhodos-stad is 10 min. met de auto. Eenvoudige maar prima kamer. Enige kleine minpuntje zijn de vrij smalle bedden / je voelt soms de veren in het matras - maar dat zou ons niet tegenhouden terug te komen. Als je soms zelfs een knuffel krijgt van "mama" voor je gaat slapen... hoe fijn wil je het hebben!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank magrathean71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dream Rentals P, Manager van Pine Trees Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback! We are happy that you enjoyed your stay and we hope to welcome you in the future again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld

In dit hotel heb je echt vakantie, 's ochtends ontbijt op het terras aan het zwembad wat uitgebreid verzorgd is. Autenthieke kamer met badkamer is erg netjes, dagelijks andere decoratie op het bed. Kamer is voorzien van airco, koelkast, waterkoker. Kostas en zijn familie doen erg hun best voor je, wat je ook vraagt, niets is te veel. 's middags kun je een snack bestellen. Heerlijk zwembad, de hond en kat van de familie lopen er rond, heb je geen last van. Kleinschalig hotel, geen kinderen.
In Ixia kan je heerlijk eten, op loopafstand. Neem wel een lampje mee, het laatste stuk is vrij donker en stoepen zijn er niet.
Vlakbij Rhodos stad, met een taxi ben je er binnen 10 minuten.
Naar de zee, 10 minuten lopen, waterschoenen mee, het is grotendeels een kiezelstrand. Het groene en blauwe water is schitterend!

Kamertip: Je bent direct in de griekse sfeer
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank mn196362
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dream Rentals P, General Manager van Pine Trees Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you kindly for taking the time and effort to write down a review of your holiday here with us, it means a lot to hear that our guests were happy with our accommodation and company!

Glad to hear you enjoyed the beach and beautiful sea, on some days you can see all the way to Turkey from the sunbeds, amazing!

Please know that you are very welcome back in the future, thank you again for the review, we wish you all the best for the time to come!

Much love,
Pine Trees Art Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2016 beoordeeld

Weg van de drukke resorts, op 10 minuutjes wandelen van het strand. Een ongekende gastvrijheid. Zeer rustig, gezellig en netjes. Zowel de eigenaar, Kostas, als zijn ouders staan iedere seconde van de dag voor je klaar. De kamers zijn klein, maar gezellig en met een mooi terras/balkon. Kamers voorzien van airco en ijskast. Ook muggetoestelletje+tabletjes aanwezig. Zalige bedden (éénpersoons) aan het zwembad (handdoeken zelf te voorzien). Er zijn ook luchtmatrassen om lekker op het zwembad te dobberen. Scooter of fiets huren ? Kostas belt en ze komen alles aan het hotel afzetten. Wil je informatie ? Kostas geeft je leuke tips. Op het domein loopt een lieve, oude hond die zeer goed opgevoed is. Hij zal enkel bij jou komen als je zelf de eerste stap neemt.
De ouders van Kostas zorgen voor snacks en typische Griekse gerechten (dagverse vis op de BBQ.. overheerlijk).
De weg naar het hotel (ong 400m) is niet goed verlicht, dus 's avonds zeker zaklamp voorzien. Goede busverbinding naar Rhodos Stad (amper 10 minuutjes rijden - 2,30euro/pp). Scooter gehuurd (20 euro/dag - rijbewijs auto voorleggen - helm niet verplicht : ideaal vervoersmiddel) en zo vlindervallei, oude stad en Kalithea bezocht.
Na de uistappen is het zalig om naar het rustige hotel terug te keren en op het terras te genieten van een verkoelend drankje..

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Linda T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken