Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.906)
Beoordelingen filteren
1.906 resultaten
Waardering van reizigers
681
726
328
111
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
681
726
328
111
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.906 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2018

+ Heel proper hotel - keuken héél lekker en gevarieerd - genoeg ligstoelen aan zwembad - mooi eiland
- kluis op kamer vrij duur - betalende wifi - voor het strand moet je wel een drukke baan oversteken

Datum van verblijf: juli 2018
Bedank DayTrip740575
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Jan-Karin G,
Many thanks for your nice review here on TripAdvisor.

It is a pleasure to read that you had a good time with us and that you emphasized the cleanliness of our hotel and mentioned our varied culinary.

We all strive to make our guests stay a memorable one with offering a warm and genuine service.

We thank you for being our guest and hope to welcome you back.

Kind regards,
Your Oceanis Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2018 via mobiele applicatie

Eind mei begin juni gingen mijn vriendin en ik een weekje naar Rhodos. Omdat mijn vriendin zwanger is hebben we voor een mooi 4 sterren hotel gekozen. Het werd hotel Oceanis in Ixia op Rhodos (Griekenland). We hadden een mooie gerenoveerde kamer op de 1e etage met zeezicht. Zoals je op de foto's kunt zien hadden we prachtig zicht op het zwembad en de zonsondergang en op Turkije.
(Tip; zeezicht op de begane grond is géén zeezicht. De kamers grenzen aan het overdekte zwembad terras)
Het eten tijdens ontbijt lunch en diner was dikke prima. Van uitgebreide buffets (paar x per week thema buffet) tot live cooking. Zeer vriendelijk restaurant personeel wat het tot een succes maakte.
Het zwembad bij het hotel was een plaatje, animatieteam had dagelijks darten, aquagym, waterpolo, tafeltennis en yoga. 's avonds nog een kinderdisco en voor de ouderen en soort show. Op onze laatste gehele dag had het hele animatieteam vrij, dat was een domper.

Voor het hotel zit een bushalte vanwaar de bus je in 20 minuten naar Rhodos Stad brengt, kost 1.80 euro pp. Wat is Rhodos Stad prachtig zeg! De oude binnenstad, de stadsmuur, de haven... je raakt er niet uitgekeken. We hebben ook 1 dag een auto gehuurd om het hele eiland te zien. We zijn naar Tsambika Beach geweest, 1 van de mooiste zandstranden van Rhodos, Lindos was ook een plaatje en een aanrader om te bezoeken.

Kortom, het was echt een geweldige vakantie gehad... wellicht komen we in de toekomst nog eens terug om het de kinderen te laten zien. En dán gaan we wél een dag aan het prachtige Tsambika Beach liggen.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nick E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2018
Google-vertaling

Dear Nick E,
Let us thank you for choosing Oceanis Hotel for your holiday.

A great pleasure to read you had a great time with us and enjoyed so the culinary offer cooked by our chef. Indeed, our chefs do an incredible job to assure you fresh and high quality meal.

We feel very privileged to hear you would definitely come back to our property again!

Look forward to welcoming you back soon.

Best regards,
Your Oceanis Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2018

een week in mei verbleven en was voor ons een rustvakantie. Normaal reizen wij zo niet (all inn en niks doen) maar we hadden het nodig en is zeer goed meegevallen.
Lekker uitgebreid ontbijt, veel keuze voor lunch en diner.
Smorgens gingen we naar het kleinere rustige zwembad bij de spa. was lekker rustig en betere bedden en latere namiddag naar het grote zwembad.
Wel alleen lokale alcoholische dranken gratis (int begin nie zo lekker(gin) maja op den duur geraak je er aan gewend.
animatieteam stelde nie zoveel voor maar hebben wel veel mee gelachen.
Wij hadden een gedateerde kamer maar stoorde niet wel goede bedden (rugpatient).Alleen verschrikkelijk douchegordijn in bad.
Heel vriendelijk personeel !
Is een aanrader !

Kamertip: 1 en 2de verdiep gerenoveerde kamers. Uitzicht op zee anders geen speciaal uitzicht
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank hildewaas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2018
Google-vertaling

Dear hildewaas,
Let us thank you for choosing the Oceanis Hotel.

We are glad to hear that our team were instrumental to make your holidays wonderful.

At the Oceanis Hotel we make it our mission to ensure that all the requirements of our guests are met promptly.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Sunny regards,
Your Oceanis Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2018 via mobiele applicatie

Het hotel op zich valt goed mee..
Mooi zwembad, bedjes aan het zwembad en het strand.
Echter is het eten helemaal niet lekker!! Het is gewoon wereldkeuken zodat iedereen wel iets lust. Maar alles had weinig smaak. Weinig plaats buiten op het terras om te eten en binnen is het heel druk.
Het water dat je zo krijgt is niet zo lekker, je kan wel in het lokale winkeltje 6 flesjes water kopen voor 1,5€
Wij gingen elke avond uiteten en vonden het het lekkerst bij keep het simple. Niet te duur en lekker met Belgische bieren en gerechten :)
Voor naar rhodos stad te gaan namen we de bus of taxi. Als je even wacht aan de bushalte stopt er wel een taxi die je voor 5€ brengt tot het oude gedeelde (als je onderhandelt) anders 9€
De bus kost 1,80€ per persoon en valt ook super goed mee.. je bent er zo.
In het oude gedeelde is het super lekker en gezellig bij sissistio. Iets duurder maar wel lekker en mooi om te zitten.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JulieD5505
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2018
Google-vertaling

Dear Julie D,
First of all, we would like to thank you so much for spending your holidays with us and for letting us know about your experience, since for us our guest’s opinion is really important to improve our services.

We are sorry and apologies that your expectations regarding culinary were not meet, and that we disappointed you only with it.

We apologize once again and hope to see you in the future.

Kind regards,
Your Oceanis Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2018

Heerlijk weekje vakantie in Ixia, Rustig hotel met toch voldoende activiteiten, mooi zxembad, alles goed verzorgd, kamer in het reeds gerestaureerde gedeelte zijn OK. Ruime keuze aan maaltijden en dranken al mocht voor ons de griekse keuken wat meer op de voorgrond staan. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. proper en goed verzorgd.

Kamertip: Kamers met zeezicht zijn top!
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Ludwig D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Oceanis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Ludwig D,
We are very honored to read such a good comment and glad you had a great time and relaxing holiday at Oceanis Hotel. Thank you very much for sharing your review.

We are happy that you liked the location of our hotel, delicious culinary offer and especially hospitality of our team.

We hope we can welcome you soon again at Oceanis Hotel.

Sunny regards,
Your Oceanis Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken