Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (861)
Beoordelingen filteren
861 resultaten
Waardering van reizigers
554
222
66
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
554
222
66
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 861 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Wij kunnen ons bij een aantal punten aansluiten bij de beoordeling van Peter. Het aantal gasten is te veel voor het zwembad. Het rennen voor een bedje hebben wij niet meegemaakt maar wij kwamen ook pas om 10.00 uur bij het zwembad. Er was dan geen plek meer bij het zwembad maar op het zand/ grasgedeelte genoeg. Het eten is prima maar het is zeker erg druk in het restaurant. Als gast met all in mag je één keer gebruik maken van het Griekse restaurant bij het hotel.
Het eten vonden wij minder lekker als in het grote restaurant. Verwacht in dit hotel geen eten als je gewend bent in een Grieks restaurant in Nederland. Maar nogmaals het eten is van prima kwaliteit. Het personeel is in één woord gewoon super.
Het zwembad ligt aan de straatzijde.
Het hotel is omgeven door appartementen en woningen.
Wij hebben inmiddels aardig wat landen bezocht met mindere en betere hotels. Princess valt bij ons in de middenmoot.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank voorst01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theocharous, General Manager van Atlantica Princess Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write about your stay on Trip Advisor.

As we wished you had a better stay with us, we are very happy that overall you had a good time here and that your found our staff here super. Our team do try their best to make sure all guests have a good time while at the Atlantica Princess and on our beautiful Island.

We hope to see you again at any of the Atlantica Hotels in the future,

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2017

ruime kamers, goed sanitair en goede schoonmaak. Restaurants (1 binnen en 1 buiten) met zeer goed eten, ruime variatie en lekker !
De hotelstaff is uiterst gemotiveerd om de vakantieganger een onvergetelijke vakantie
te bezorgen! Kortom een aanrader.

Kamertip: neem een familiesuite
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank AlonN30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theocharous, General Manager van Atlantica Princess Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write about your unforgettable holiday on Trip Advisor.

We are so happy to read that you had a very good time here.
Your kind comments about the hotels food, accommodation and especially about the staff is very much appreciated. We are all happy that you left with many happy memories.

Hope to see you again in the near future,
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2017 via mobiele applicatie

Via Tui een reis geboekt naar dit hotel dat er volgens de verschillende reviews best goed op zou staan. Wij waren echter blij met een door de overkoepelende organisatie "Atlantica" in samenwerking met Tui verstrekte upgrade naar een ander hotel ivm onze ontevredenheid vanaf de 1e dag. Het gekke is echter dat het hotel in essentie niet slecht is. Wanneer je 5500 voor 12 dagen betaalt met jong gezin 4 pers. verwacht je meer. Ook andere nlders ontmoet met exact dezelfde mening.

Reden voor mijn matige kwalificatie heeft te maken met een aantal storende elementen. Ik noem de belangrijkste..

1 hotel is overbevolkt, er stonden tientallen reizigers in de rij voor een zonnebed bij het zwembad. Om 8 uur mocht je rennen.. verschrikkelijk. Ik zou dit hotel aanraden enkele honderden minder gasten aan te nemen. Dan zouden de faciliteiten matchen met het gasten aanbod. Nogmaals in essentie is het niet slecht.

2. De kamers waren klein. Met zn 4 op een twee pers. kamer gepropt, moet je niet willen. Commercieel gewin voor gasten comfort en kwaliteit.

3. Het eten, drinken, etc was allemaal in orde maar.. wederom.. te druk, luidruchtig, rij vorming. De herrie bij het eten zorgde ervoor dat we liever bij de verschillende taverna gingen eten. Dat loopt in de papieren na een aantal dagen als je al all in betaald hebt.

4. Het zwembad. Te veel bedjes op en in elkaar hutje mutje.. Het is doodzonde want in essentie is het een prima verzorgd bad.

Positief:
Super hard werkende en vriendelijk personeel.
Eten was lekker, warm en gevarieerd.
Kamer was schoon en netjes.
Omgeving is leuk! Poolbar naast het hotel gratis toegankelijk en sfeervol.

Atlantica, de moeder organisatie heeft zich keihard ingezet om ons naar een ander hotel over te brengen. Dat lukte na 6 dagen en was een verademing. Tui Magic Life.. zie daarvoor mijn andere review op Trip Advisor.

Lang verhaal kort. Geen slecht hotel maar een door overbevolking in de zomermaanden matig hotel waar prijs kwaliteit niet in orde blijft.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank peterkT711EB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theocharous, General Manager van Atlantica Princess Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write about your holiday experience on Trip Advisor.

We wished you had a better time at the Atlantica Princess but we are happy to read that even though its high season and our busiest time of year, you found our food tasty with variety, nice and clean rooms and our hotel staff very friendly.
We were more than happy to offer you a couple of days to stay at our 5 star sister hotel, we hope you had a great time there.

We hope to see you again at any of the Atlantica Hotels in the very near future.

Kindest regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2017 via mobiele applicatie

We hebben dit jaar ontzettend genoten van ons verblijf in dit zeer klantvriendelijke hotel. De kamer was zeer ruim, schoon en had voldoende bergruimte

De maaltijden waren goed en gevarieerd. Alles was met zorg bereid. Gasten worden bij elke maaltijd door het vriendelijken personeel naar hun plaats gebracht.

Uit een gesprek met de directeur van het hotel blijkt dat de kernbezetting geruime tijd werkzaam is in het hotel. Nieuwe personeelsleden worden in de klantvriendelijke cultuur opgeleid.

De verdere voorzieningen zijn prima.

Het hotel ligt op 15 taximinuten van het bruisende centrum van Rhodos stad.

Een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank roelofh645
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theocharous, General Manager van Atlantica Princess Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your 5 star rating on Trip Advisor.

We are so happy to read that you had a great holiday experience at our hotel, you kind words about the hotels facilities and about all our staff is very much appreciated.

Thank you for your recommendation and we all hope to see you again in the very near future.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017

super goed hotel, zeer uitgebreid ontbijt en het middag eten en het avond eten was super goed.het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam.
we lagen buiten het hotel wat de kamer betreft daar was het nacht heerlijk rustig.
we hebben besloten dat we spoedig nog een keer terug gaan.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank rondreis2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theocharous, General Manager van Atlantica Princess Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your 5 star rating on Trip Advisor.

We are so happy to read that you had a great holiday experience at our hotel.
Your very kind words about the hotels food and staff is very much appreciated.

All the staff will be more than happy to have you here again in the near future.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken